در پیش بودن مسابقات گزینشی المپیک هفته‎ها و ماه‎های حساسی را پیش روی تنیس روی میز قرار داده در حالیکه با وجود برگزاری مجمع انتخاباتی، مدیریت این رشته هنوز به رئیس منتخب نرسیده و در دست سرپرست است.

به گزارش مشرق، گویا برای وزارت ورزش و مسئولان این وزارتخانه تعلل در رابطه با مجامع انتخاباتی فدراسیون ها و البته خروجی این مجامع عادت شده و حتی نزدیک تر شدن به المپیک و لزوم توجه بیشتر به این مهم به خصوص در رابطه با فدراسیون های المپیکی هم بی تاثیر بوده است؛ برگزاری مجامع انتخاباتی فدراسیون ها با فاصله زمانی زیاد نسبت به زمان ثبت نام کاندیداها و پایان دوره مدیریتی قبل گواه این ادعاست و مهمتر اینکه صدور حکم رئیس جدید هم چند هفته زمان می برد مثل آنچه در رابطه با تنیس روی میز اتفاق افتاده است!

مجمع انتخاباتی فدراسیون تنیس روی میز ۱۶ آبان ماه برگزار شد که طی آن و پس از انصراف ۱۳ کاندیدا، در رای گیری میان ۴ کاندیدای باقی مانده علی مهرداد قارداشی با کسب ۳۵ رأی از ۳۹ رأی مأخوذه به عنوان رئیس جدید این فدراسیون برای چهار سال آینده انتخاب شد. این مجمع در حالی برگزار شد که ثبت نام کاندیداها خیلی وقت پیش از آن (آذرماه ۹۳) انجام شده بود با این حال مجمع دو ماه پس از پایان دوره ۶ ماهه اول سرپرستی سعادتمند برگزار شد.

تاخیر در برگزاری مجمع انتخاباتی تنیس روی میز به حدی بود که حرف و حدیث های زیادی در رابطه با ثبت نام دوباره کاندیداها و مهندسی کردن انتخابات موجب شد و در نهایت هم باعث انصراف یکی از کاندیداها (مهرداد بابادی وند) شد اما بالاخره مجمع برگزار شد تا این رشته المپیکی پس از پشت سر گذاشتن چهار سال پرافت و خیز همراه با حاشیه های فراوان در دوره مدیریت قبلی و بعد از آن هشت ماه اداره شدن زیر نظر مدیریت بی ثبات سرپرست، در آغاز مسیری برای رسیدن به ثبات و آرامش قرار بگیرد اگرچه به خاطر برخی تعلل ها این مهم هنوز محقق نشده است.

نزدیک به یک ماه از برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون تنیس روی میز می گذرد اما هنوز حکم رئیس منتخب مجمع که در واقع حکم آغاز به کارش را دارد، صادر نشده است. این در حالی است که طی همین مدت مسابقات انتخابی تیم های ملی مردان و زنان برای مشخص شدن نفرات اعزامی به مسابقات جهانی مالزی برگزار شد و حتی کمیته فنی در رابطه با مشخص کردن نفرات چهارم و انتصابی این تیم ها تشکیل جلسه دادند که اتفاقا با حرف و حدیث های زیادی هم همراه بود.

سه نفر انتخابی و یک نفر انتصابی هر یک از تیم های ملی تنیس روی میز مردان و زنان باید اسفندماه در مالزی با حریفان جهانی خود روبرو شوند؛ یعنی زمانی که اگر تعلل وزارت ورزش برای صدور حکم تا آن زمان ادامه نداشته باشد، رئیس جدید کارش را شروع کرده و طبیعتا مسئول نتیجه گیری مثبت یا منفی ملی پوشانی خواهد بود که نقشی در مسیر انتخاب و انتصاب هیچ یک از آنها نداشته است.

مهمتر اینکه پینگ پنگ بازان فروردین ماه یعنی کمتر از چهارماه دیگر باید در میادین گزینشی المپیک حاضر شوند. تنیس روی میز در المپیک لندن برای نخستین بار با دو نماینده در هر دو بخش مردان و زنان (نوشاد عالمیان و ندا شهسواری) حاضر شد و مهم است که برای المپیک آتی هم بتواند به این تعداد سهمیه دست یابد. اصلا تنیس روی میز یکی از رشته هایی است که کمیته ملی المپیک روی کسب سهمیه آن حساب باز کرده است. با همه اینها هنوز از حکم علی مهرداد قارداشی و زمان آغاز به کار رسمی وی خبری نیست.

تعلل وزارت ورزش برای صدور حکم رئیس فدراسیون تنیس روی میز که انتخاب شدنش هم دیر انجام شد، در همین چند هفته باعث حرف و حدیث هایی شده است. حتی شنیده شده این تعلل به خاطر رایزنی هایی است که برای تاخیر در صادر شدن حکم انجام شده با این حال هنوز از حکم خبری نیست.

در کل اینکه در پیش بودن مسابقات گزینشی المپیک و انتظارات برای کسب دوباره حداکثر سهمیه هفته‎ها و ماه‎های حساسی را پیش روی تنیس روی میز قرار داده است. «تنیس» در این شرایط و دوران و در اولین وهله با داشتن مدیریت با ثبات می تواند خود را «روی میز» حفظ کند و مسیر موفق المپیک لندن را برای ریو هم طی کند. اگر غیر از این باشد می توان از رئیس جدید بابت هر گونه نتیجه در مالزی یا هنگ کنگ توضیح خواست؟

منبع: مهر