خبرنگاران مشرق در جریان پیگیری های خبری، به زمزمه ها و گفته می شود هایی بر می خورند که مهمان کردن مخاطبان به این شنیده ها خالی از لطف نیست.

 

* برخلاف اعلام برخی رسانه ها ترکیب شورای سیاستگذاری اصولگرایان برای انتخابات مجلس 7 نفر می باشد. ترکیب این کمیته متشکل از آقایان ولایتی، حداد عادل، عسگر اولادی، دو نماینده از جامعه مدرسین( جمشیدی واحتمالا سید احمد خاتمی) و دو نماینده از جامعه روحانیت( تقوی و ابوترابی) نهایی شده است. پس از آشکار شدن نفوذ جریان انحرافی در بخش هایی از دولت و برکناری مصلحی و اتفاقات پس از آن، نماینده ای از سوی احمدی نژاد نتوانست در این شورا حضور پیدا کند.

 

*شنیده ایم وزیران اخراجی دولت نهم و دهم ، اقدام به راه اندازی تشکل جدیدی برای حضور در انتخابات مجلس کرده اند. جلسات این تشکل با حضور 10 وزیر و به صورت هفتگی برگزار می شود.

 

* گفته می شود پس از آنکه نیروهای موثر مجلس به آقای احمدی نژاد پیغام فرستادند هیچ شانسی برای حبیب کاشانی و طاهره بنی اسد برای وزارت جوانان و ورزش وجود ندارد، کار معرفی سعیدلو به مجلس نهایی شده است.

 

 
* نمایندگان مجلس از همراهی دولت در موضوع ادغام وزارتخانه ها و تعیین سرپرستی وزارت نفت سخن می گویند. پس از پافشاری مجلس بر نظر خود و همچنین موضع قاطع شورای نگهبان، دولت تاکنون همراهی خوبی با مجلس در نحوه ادغام وزارتخانه ها و تعیین شرح وظایف آنها، نشان داده که از جمله می توان به تعیین سرپرست جدید(علی آبادی) برای وزارت نفت اشاره کرد.

 

*یکی ازروحانی نمایان که توسط جریان اپوزیسیون و رسانه های بیگانه به مقام مرجعیت رسیده است، اخیرا با اعلام شماره حساب از طریق فیس بوک، از کاربران اینترنتی درخواست کمک مالی کرده است. وی این درخواست را در قالب کمک به بنیادی خیریه مطرح نموده است.

 

* شنیده ایم تعدادی از مدیران وزارت نفت که در سال های گذشته درعقد قرارداد کرسنت نقش داشته اند، جهت پاره ای توضیحات به نهادهای مربوطه احضار و پس از سه روز آزاد شده اند.
 

*مناطقی از ساوه، زرندیه و مامونیه که به سرزمین طلایی معروف است مورد هجوم جریان انحرافی قرار گرفته است. چندی قبل سرکرده این جریان با برخی مدیران بانکی نشستی را جهت بررسی ظرفیت های اقتصادی این منطقه در زرندیه برگزار کردند. گفته می شود عناصری از حزب کارگزاران نیز در این منطقه سرمایه گذاری کرده اند.

* شنیده ایم که یکی از سفرای اسبق ایران که هم اکنون در لندن مستقر است و دارای پرونده های عدیده مفاسد می باشد، به یکی از رابطین جریان های نفوذی با دستگاه های امنیتی انگلیس تبدیل شده است.

* برخی چهره های سیاسی در حاشیه جلسات مجمع تشخیص مصلحت، از هاشمی رفسنجانی خواسته اند وی در انتخابات مجلس به صورت فعال ورود پیدا کند. گفته می شود هاشمی هم گفته دیگر از من گذشته که مستقیم وارد انتخابات شوم اما افراد و گروههای سیاسی مورد تاییدم را برای حضور در انتخابات تشویق می کنم.
* عدم تحرک دستگاه های مسوول برای تامین ارزاق مردم در ماه مبارک رمضان باعث نگرانی هایی شده است. گفته می شود موضوع ادغام وزارتخانه ها و عدم حضور وزرا در چند وزارتخانه کلیدی از جمله وزارتخانه بازرگانی، به این نگرانی ها دامن زده است.

*یکی از وزرای سابق دولت هاشمی رفسنجانی اقدام به تاسیس تشکلی از وزرا و استانداران دولت سازندگی و دولت توسعه سیاسی جهت ورود به انتخابات مجلس کرده است. وی با روسای این دو دولت ، دیدارها و مذاکراتی داشته است.

* آمریکایی ها با پوشش" بنیاد ملی دمکراسی " و جهت نفوذ در ارکان حاکمیت تونس، اقدام به ثبت نام از 6 هزار تونسی جهت آموزش حکومت داری و ترویج دمکراسی کرده اند. این بنیاد در سال گذشته جایزه خود را به سران جنبش سبز ایران داد. برخی مدیران این بنیاد همچون مک کین و آلبرایت طرحی را ارائه کرده اند که بر اساس آن، دفاتر این بنیاد جایگزین فعالیت های تابلودار سازمان سیا در خارج کشور شوند.

*تشکلی با عنوان" مجلس اعلای شیعیان عربستان" توسط روحانیون شیعه این کشور اعلام موجودیت کرد. این تشکل به رهبری شیخ محمد العطیه از روحانیون شیعه قطیف، نخستین جلسه رسمی خود را برگزار و قرار است در سالگرد ولادت امام حسن مجتبی(ع) دومین نشست سراسری خود را برگزار نماید.