کد خبر 50550
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۱

عکس منتشرشده از سوي برخي رسانه ها با عنوان علي عبدالله صالح، رئيس جمهور يمن روي تخت بيمارستان رياض، ساختگي و محصول نرم افزار فوتوشاپ است.

به گزارش گروه بين الملل مشرق، اين عکس که از ديروز بطور گسترده در رسانه ها مورد استفاده قرار گرفت و از سوي برخي خبرگزاري ها و پايگاه هاي خبري و روزنامه هاي داخلي بازنشر شد، نتيجه تلاش هاي يک گروه گرافيست سعودي بوده است.

اين گروه پس از دريافت رهنمودهاي لازم از سوي سازمان استخبارات عربستان سعودي، پس از مونتاژ اين عکس، اقدام به ارسال آن به رايانامه رسانه هاي سعودي و يمني کردند تا وضعيت ديکتاتور يمن را مناسب جلوه دهند.

اين در حالي است که گزارش هاي دريافتي موثق تر، حکايت از آن دارد که ژنرال علي عبدالله صالح، از ناحيه صورت، سر، گردن و سينه دچار جراحت هاي متعدد شده و چند ترکش از گردن و سينه وي خارج شده است که البته در عکس دروغين منتشرشده چنين جراحاتي ديده نمي شود.
گفته مي شود صورت و گردن ديکتاتور يمن نيز دچار سوختگي و جراحت هاي عميق شده که طي يک عمل جراحي پلاستيک، تا حدودي ترميم شده است.
معاون وزير اطلاع رساني يمن، دو شب پيش، اعلام کرده بود که وي، دچار برخي جراحت ها و خراش هاي سطحي شده و ظرف چند ساعت در نشستي خبري با حضور خبرنگاران داخلي و خارجي حضور خواهد يافت؛ نشستي که البته به علت ترسناک شدن چهره ژنرال صالح بر اثر سوختگي هرگز برگزار نشد.
 
 
 
به گزارش مشرق، از سوي ديگر برخي کارشناسان ابراز عقيده کرده اند که علي عبدالله صالح، مجروح نشده و اين شايعه، ترفندي از سوي عربستان براي فرار شرافتمندانه وي بوده است. سخنگوي وزارت خارجه آمريکا پريشب گفت اطلاعات منابع آمريکا، بر عدم حضور ژنرال صالح در زمان و مکان حادثه (حمله موشکي به کاخ رياست جمهوري يمن) دارد.

انتشار اين تصوير دروغين از سوي رسانه هاي سعودي در شرايطي انجام گرفت که مردم يمن با فرار ديکتاتور اين کشور به عربستان، در حال برگزاري مراسمات جشن و پايکوبي و نيز تشکيل شوراي دولت انتقالي براي حکومت مردمي جديد هستند.