وی ادامه داد: توجه به اینگونه موضوعات در زندانها بیش از سایر مکانها همچون کارخانجات و حتی بیمارستانها صورت میگیرد، ولی زندان مستثنی از سایر کشور نیست، یعنی اگر برق یا گاز قطع شود، این مشکل در زندان نیز روی خواهد داد، یعنی ممکن است در زمستان بنا به علتی گاز در کارخانه، بیمارستان یا زندانی قطع شود و کسی سرما بخورد.
سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: امکانات اضطراری قابل پیشبینی برای مشکلات سیستمهای حرارتی و برودتی به حد توان وجود دارد و در این راستا از پیمانکاران تضمین کافی گرفته شده است تا در صورت وقوع مشکل در اولین فرصت برطرف شود.
محسنی اژهای خاطرنشان کرد: اما اینکه دو دستگاه مجزای حرارتی، برودتی یا آبرسانی و نظایر آن در زندانها وجود داشته باشد، چنین توانی در اختیار قوه قضائیه و حتی دولت نیست.
وی گفت: موضوع دیگر این است که گاهی افراد موضوع کوچکی را بزرگ جلوه میدهند و میگویند چون زندان است نباید چنین مشکلی بهوجود بیاید، اما در کل جز موارد معدود شاهد موضوع خاصی در این حوزه نبودهایم.
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سؤالی در رابطه با آخرین وضعیت پرونده کشتهشدگان فاجعه منا و تعداد شاکیان این پرونده، گفت: آمار دقیقی از تعداد شاکیان نداریم، اما تعداد شاکیان تعداد بالایی نیست.
وی گفت: درخصوص پیگیری پرونده نیز دولت، وزارت امور خارجه و دادستان کل درحال پیگیری مسئله هستند، ولی از آنجا که مشکل در رابطه با خارج از کشور است، باید مدتی صبر کرد تا نتیجه کار مشخص شود.
اژهای تأکید کرد: در این رابطه کشور عربستان و جامعه بینالمللی و سایر کشورهایی که شهروندانشان در منا آسیب دیدهاند، مشارکت دارند، در نتیجه پرونده آسانی نیست، ولی همگان به دنبال پیگیری آن هستند.