به گزارش مشرق، مسعود كيمياگر در گفتوگو با فارس اظهار داشت: برخي افراد به دليل دير بيدار شدن از خواب، نداشتن وقت كافي به هنگام رفتن به سر كار و حتي ميل نداشتن به مصرف صبحانه، كم كم اين وعده غذايي را از برنامه خود حذف ميكنند.
وي گفت: نخوردن صبحانه در بلندمدت پيامدهاي بدي به دنبال خواهد داشت زيرا خوردن صبحانه يكي از اركان اصلي تغذيه سالم به حساب ميآيد و نخوردن صبحانه در طول روز موجب كاهش قند خون، عدم تمركز و افت حافظه ميشود.
اين متخصص تغذيه افزود: برخي افراد به دليل مشغله كاري زياد وقت خوردن ناهار را ندارند و صبحانه مفصلتري ميخورند البته مصرف يك وعده بسيار حجيم و چرب حتي در ابتداي روز نيز قدرت تمركز فكري را كم كرده و يادگيري را با مشكل مواجه ميكند.
كيمياگر اضافه كرد: صبحانه موجب عملكرد بهتر حافظه ميشود و به خصوص دانشآموزان با خوردن صبحانه ميتوانند حافظه كوتاه مدت خود را تقويت كنند. اگر صبحانه خورده نشود، افراد براي به دست آوردن انرژي، موادغذايي كم ارزش و مضر مصرف ميكنند كه كالري آنها بيشتر از صبحانه است.
وي بيان داشت: افرادي كه صبحانه نميخورند، معمولاً در زمان صرف ناهار غذاي بيشتري مصرف ميكنند كه باعث چاقي و اضافه وزن آنها ميشود.