وي ادامه داد: با توجه به بخشنامه اداره کل نوسازي مدارس و اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر، مقرر شده بود هيچ بخاري نفتي استفاده نشود و بخاري نفتي نيز در اين استان توزيع نشده است.
مرادي با بيان اينکه بخش عمدهاي از بخاريهاي نفتي جمعآوري شده است، افزود: در استان بوشهر بخشي از مدارس داراي گاز طبيعي هستند و شبکههاي داخلي استاندارد و پکيچ ايجاد شده است و برخي مناطق که هوا در آنجا گرمتر است از بخاريهاي تابشي استفاده ميشود.
مديرکل نوسازي مدارس استان بوشهر يادآور شد: در اين مدرسه که در روستاي بارگاهي در اطراف برازجان و از توابع شهرستان دشتستان بوشهر قرار دارد نيز بخاري برقي وجود داشت، اما اوليا مدرسه دقت نظر نکردند و بنا به اعتراف خود آنها تنها يک ساعت از بخاري نفتي استفاده کردهاند.
وي با بيان اينکه اين مدرسه 6 پايه و 24 دانشآموز دارد، گفت: ظاهراً يکي از اولياي مدرسه بخاري را در اختيار معلم قرار داده است که بر اثر انحراف بخاري، شعله ايجاد شده اما خوشبختانه هيچکس آسيبي نديده است و بيشتر فضاي کلاس دودآلود شده است.
مرادي تصريح کرد: بلافاصله پس از اين حادثه، معلم کپسول آتشنشاني را ميآورد و آتش را خاموش ميکند و در حال حاضر وضعيت کلاس به حالت اوليه بازگشته است.
وي با بيان اينکه نبايد معلم اين بخاري را از بيرون ميآورد و در کلاس درس استفاده ميکرد، خاطرنشان کرد: اين بخاري نفتي از طريق سيستمهاي دولتي آموزش و پرورش و اداره کل نوسازي مدارس در اختيار کسي قرار نگرفته است و بنده به معلمان، مربيان و اولياي مدارس توصيه ميکنم بخشنامه ممنوعيت استفاده از بخاري نفتي را جدي بگيرند.