کد خبر 510996
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۳

در حالیکه پیش از این اعلام شده بود مشکل معلمان ایرانی در امارات حل شده است اما طبق گفته معلمان ایرانی در امارات، مشکلات همچنان پابرجاست و معلمان ممنوع الخروج شده‌اند.

 به گزارش مشرق، مهر امسال 9 معلم ایرانی به دلیل نداشتن مجوز کار در العین توسط دولت امارات بازداشت شده و حدود یک هفته در زندان‌ امارات به سر بردند.

با تلاش‌ و رایزنی‌های صورت گرفته از سوی وزارت امورخارجه و آموزش و پرورش سرانجام پس از حدود یک هفته معلمان آزاد شدند به گونه‌‌ای که در تاریخ 24 مهر ماه حسن قشقاوی معاون کنسولی وزارت امور خارجه از آزادی 9 معلم ایرانی بازداشت‌شده در امارات خبر داد.

پس از آن  و در تاریخ 25 مهر علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رفع مشکل معلمان ایرانی در امارات گفت: گزارشی که بنده دارم این است که مشکل حل شده است اما همچنان پیگیر هستیم.

وی در خصوص اینکه آزادسازی معلمان به قید ضمانت در امارات و اینکه آیا بقیه معلمانی که در آنجا هستند می‌توانند نگرانی در این خصوص نداشته باشند، گفت: ان‌شاءالله پیگیری‌های لازم انجام می‌شود تا مشکلی پیش نیاید.

در حالی که معلمان ایرانی در امارات به قید ضمانت آزاد شدند و قرار بود مسئولان مربوطه با پیگیری‌های لازم مشکل فعالیت آنها در العین و ابوظبی را با دریافت مجوز کار رفع کنند اما این مشکل همچنان پابرجا بوده و حل نشده است.

یکی از معلمان ایرانی در امارات می‌گوید:‌ در حالیکه مسئولان سفارت ایران در امارات پس از آزادی معلمان بازداشت شده، عنوان کردند دیگر مشکلی وجود ندارد اما متاسفانه روز شنبه یک معلم ایرانی در امارات و روز گذشته نیز یکی از معلمان زن بازداشت شدند البته این معلمان هم‌اکنون آزاد شده‌اند.

وی افزود:‌ معلمان ایرانی در امارات ممنوع الخروج شده‌اند و همکار خانم ما هنگامی که تصمیم آمدن به ایران داشت در فرودگاه امارات دستگیر شد چرا که معلمان ایرانی ممنوع الخروج هستند.

این معلم با مطرح کردن این پرسش از مسئولان سفارت ایران « اگر می‌گویید مشکل حل شده است پس چرا معلمان را ممنوع الخروج کرده‌اند؟» گفت:‌ مشکل معلمان باید ریشه‌ای حل شود اما متاسفانه مسئولان وزارت امور خارجه و آموزش و پرورش معلمان را به حال خود رها کرده‌اند و به فکر نیستند.

وی ادامه داد:‌مشکل معلمان ایرانی در ابوظبی و العین نداشتن مجوز کار است چرا که طبق قوانین دولت امارات هر نیرویی برای فعالیت در العین و ابوظبی باید مجوز کار داشته باشد و موضوع اصلا سیاسی نیست.

آنگونه که پیشتر از سوی مسئولان ایرانی اعلام شده بود دولت امارات برای اعطای ویزا و مجوز کار به معلمان ایرانی حاضر در العین و ابوظبی همکاری لازم را نمی‌کند.
منبع: تسنیم