مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه فتنه 88 تحت مدیریت مثلث بیرونی امریکا، انگلیس و اسراییل بود، گفت: اگر این فتنه به پیروزی می‌رسید امریکا نیازی به راه اندازی داعش نداشت.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان طی سخنانی در همایشی در دانشکده حقوق دانشگاه تهران، با یادآوری ماجراهای فتنه سال 88 اظهار داشت: اگر این فتنه به پیروزی رسیده بود امریکا نیازی به راه اندازی داعش نداشت. داعش دنبال چیست که سران فتنه نبودند؟

وی با بیان اینکه فتنه 88 تحت مدیریت مثلث بیرونی امریکا، انگلیس و اسراییل بود، گفت: کسانی که این حرف را رد می کنند، باید دلیل بیاوردند.

مدیرمسئول روزنامه کیهان افزود: مسئول شورای روابط خارجی امریکا بعد از حماسه 9 دی گفت دوستان ما خیلی زود به نقطه پایان رسیدند و گفت مطرح کردن دو شعار یکی علیه ولایت فقیه و یکی اصل نطام زود بود و با عجله مطرح شد.

شریعتمداری افزود: همان زمان، عبدالمالک ریگی در دو مصاحبه با VOA گفت من حاضرم اسرای نیروی انتظامی را در قبال زندانیان جنبش سبز آزاد کنم.

وی با تاکید بر اینکه دشمن هیچگاه از دشمنی خود دست نکشیده است، تصریح کرد: گاهی آنها کاری را انجام می‌دهند و به نتبجه نمی‌رسند و باز همان را دنبال می‌کنند زیرا حس می‌کنند در مسیر اشتباه حرکت کرده‌اند ولی گاهی می‌بینند که در یک مسیر به بن بست رسیده‌اند. در فتنه 88 دشمن ناکارامد ماند.

مدیرمسئول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: عوامل فتنه دیگر در همان فرمول قبلی کارآیی ندارند و سوخته‌اند اما ممکن است ار آنها در فرمول های دیگر استفاده کنند.

شریعتمداری گفت: اینکه فتنه گران حاصر نیستند از وطن فروشی علنی توبه کنند بخاطر این است که آن طرف چیزی دارند. آنها باید از خجالت آب می‌شدند که امریکا می‌گوید باید طوری برخورد کنیم که شما پیروز شوید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به رکود اقتصادی حاکم بر کشور پرداخت و خطاب به دولتمردان گفت: شما گفتید آمدید اقتصاد را سر و سامان دهید ولی با خودتان رکود و تورم آوردید.

مدیرمسئول روزنامه کیهان ادامه داد: خودتان گفتید فقط 30درصد مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم است و بقیه به نحوه مدیریت برمی‌گردد؛ حالا این گوی و این میدان.

شریعتمداری همچنین به قانون محدودیت سفر به ایران از سوی آمریکا و متعاقب آن نامه وزیر خارجه این کشور پرداخت و افزود: جان کری نامه نوشته و می‌گوید ما قانون علیه ایران را اجرا نمی‌کنیم. قانونی که امضا کرده‌ان را نادیده بگیریم و به قول او که بارها تغییر کرده اعتماد کنیم؟
منبع: فارس