کد خبر 519375
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۸

اکثر ما سعی می کنیم غذای خود را بهتر کنیم، اما اگر رژیم غذایی‌تان، این ۱۰ غذاست، دوباره فکر کنید.

به گزارش مشرق، زمان آن رسیده که شما خطرات پنهان در غذاهای محبوب‌تان را بدانید.

 اکثر ما سعی می کنیم غذای خود را بهتر کنیم، اما اگر رژیم غذایی‌تان، این ۱۰ غذاست، دوباره فکر کنید. زمان آن رسیده که شما خطرات پنهان در غذاهای محبوب‌تان را بدانید.

یک قوطی نوشابه را در نظر بگیرید که شامل ۱۰ قاشق غذاخوری شکر تصفیه نشده است به همین دلیل است که اعتیاد به نوشابه باعث اضافه وزن، اضطراب و دیابت نوع دوم می شود.

کنسرو رب گوجه هم منبع پنهان شکر و فروکتوز (نوعی قند) بالاست و به همین دلیل مصرف مداوم آن باعث افزایش خطر چاقی، دیابت، بیماری های قلب و عروق و وسیدگی دندان می شود.

ساندویچ های گوشتی که برای نهار در کیف خود می گذاریم، به علت داشتن نیترات سدیم و مواد نگهدارنده همانند یک بمب ساعتی در کیف شما هستندو باعث بیماری های قلبی و سرطان می شوند.

شیرین کننده های مصنوعی کالری کمی دارند اما این به این معنا نیست که مطمئن و بدون ضرر هستند. محققین غذایی، اسپارتام(نوعی شیرین کننده) را خطرناک ترین ماده غذایی روی کره زمین می دانند. چون به بیماری فشار خون مربوط دیابت نوع دوم و بیماری های قلبی است.

متخصصان تغذیه یا ترانس چرب یا چربی های اشباع شده به شدت مخالف هستند مطالعات نشان می دهد رژیم غذایی پر از روغن های هیدروژنه منجر به کلسترول بد با بیماری های قلبی و حمله قلبی می شود.

سریع ترین راه برای خراب کردن یک سالاد تازه اضافه کردن بطری سس حتی از نوع رژیمی یا کم چربی به آن است که دارای شکر فروکتوز بالا و رنگ های مصنوعی است.

تمام تولیدات شیر شامل چربی های اشباع شده و ماده دیگر نیست که اصطلاحا هورمون رشد گاو نام دارد و برای افزایش تولید شیر است.

متاسفانه هر دوی این ها باعث چاقی در کودکان، میگرن، آرتروز و رماتیسم در بزرگسالان می شود.

به همین دلیل است که مشاوران بهداشت اعتقاد دارند که هات داگ باید دارای برچسب هشدار مانند سیگار داشته باشد و غذای مورد علاقه آمریکایی ها پر از سدیم، مواد شیمیایی و سم توکسین (سم موجود در باکتری) است. که مصرف دائم آن باعث افزایش خطر سرطان روده بزرگ می شود.

برآورده می شود سیب زمینی سرخ شده و چیپس هر ساله باعث صدها سرطان از جمله روده بزرگ، سینه یا پروستات و مثانه می شود و علت آن اکریلونیتریل (ماده شیمیایی) و عوامل سرطان زا در طول فرآیند سرخ شدن است.

نان سفید، برنج سفید، پاستا و بسیاری از غذاهای اسنک مانند در سوپرمارکت ها با آرد غنی شده گندم که فاقد مواد معدنی است منجر به اضافه وزن، دیابت نوع دوم و بیماری های قلب و عروق می شود.


ویرلن