کد خبر 51968
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۹

بررسي يك سند نشان مي دهد در بانكي كه با نام دفاع از منافع خانواده ايثارگري ايجاد و مدیرکل دفتر اسفندیار رحیم مشایی مديريت عالي آن را برعهده دارد ساده ترين اصول حفظ اموال و دارايي ها رعايت نشده است.

به گزارش خبرنگار مشرق، موسسه مسئول حسابرسي اين بانك در نامه اي به سهامداران اصلي آن اعلام كرده است حدود 600 ميليارد ريال (60 ميليارد تومان) از سرمايه 200 ميليارد توماني اين بانك با وجود گذشت بيش از يكسال از تاسيس آن به نام اموال بانك منتقل نشده و اين حجم هنگفت اموال مالي كه در قالب 7 فقره سند و 30 دستگاه آپارتمان مي باشد حتي در اختيار حسابرس بانك نيز براي رويت و تاييد قرار نگرفته است.
 
لازم به ذكر است كه بر اساس ماده 32 الف قانون پولي و بانكي كشور، سرمايه بانكها صرفاً مي بايستي به صورت وجه نقد پول رايج كشور پرداخت شود و از اين بابت دليل پذيرش آپارتمان به عنوان سرمايه تاسيس اين بانك از سوي بانك مركزي مشخص نمي باشد.
 
پيش از اين رسانه ها از حضور "احمد صابری ظفرقندی" مشاور و مدیرکل دفتر اسفندیار رحیم مشایی به عنوان "رییس هیات مدیره" در این بانک مدعی "ارزش ها" خبر داده بودند.

وی یکی از معدود کسانی است که از سوی مشایی مجاز به امضای اسناد و نامه ها "از طرف" مشایی می باشد.

حضور صابری ظفرقندی در سمت ریاست هیات مدیره اين بانک به ظاهر خصوصی در حالی است که بر اساس ماده 27 اساسنامه بانکها مصوب بانک مرکزی، دارا بودن حداقل 5 سال سابقه مدیریت در امور بانکی از جمله اولین شروط بانک مرکزی برای تصویب عضویت افراد در هیات مدیره بانکها است در حالی که فرد نزدیک به آقای مشایی فاقد یک روز سابقه مدیریت بانکی و پولی در کارنامه خود می باشد.