کد خبر 5218
تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۵

رييس دفتر تحقيقات کاربردي فرماندهي انتظامي تهران بزرگ با اشاره به اينکه 68 درصد مزاحمان نواميس دچار اختلات رواني هستند، تصريح کرد : بهتر است اين افراد پس از دستگيري توسط پليس براي درمان به بيمارستان هاي رواني ارجاع داده شوند تا ضمن ارايه مشاوره تحت درمان

به گزارش مشرق ، سرهنگ مقامي يکي از پديده هاي ناهنجار و آزار دهنده شهرهاي بزرگ ايران را پديده " مزاحمت براي نوميس "برشمرد و گفت: در حال حاضر با توجه به اجراي طرح هاي متعدد در اين خصوص جامعه ما از وضعيت خوبي برخوردار است و تعداد اين افراد بسيار کاهش يافته است .
اين مقام مسوول با اشاره به اينکه برخورد با مزاحمتن نواميس خواسته عموم هموطنان است و مردم بسيار از برخورد پليس با اين افراد ابراز رضايتمندي کرده اند ، ادامه داد : در بررسي هاي به عمل آمده مشخص شده است که اين پديده احساس امنيت و آرامش خانواده ها به ويژه زنان جامعه را دچار اختلال مي سازد.
وي در اين رابطه گفت : چه بسياري از خانواده ها بيم آن دارند ،مزاحمان نواميس که اغلب سوار بر اتوموبيل هاي خود در معابر و خيابان ها به دنبال سوار کردن دختران و زنان بر مي آيند تا به بهانه هاي مختلف آنان را در دام انحراف و کج روي هاي خويش گرفتار سازند، دختران و زنان آنان را نيز دچار بحران کنند .
وي تصريح کرد : لازمه مقابله کار آمد و اثر بخش با اين پديده شوم و از بين بردن آن ، بدست آوردن شناخت کافي در خصوص مزاحمان نواميس است .
رييس دفتر تحقيقات کاربردي فرماندهي انتظامي تهران بزرگ افزود: بر اساس پژوهش هاي صورت گرفته ، 35 نفر از مزاحمان نواميس به طور رندومي مورد مصاحبه باليني و آزمونگري رواني قرار گرفتند .
اين مقام آگاه اظهار داشت : در مصاحبه باليني ويژگي ها و سندرم هاي روانشناختي و روانپزشکي آنان مورد بررسي قرار گرفت و در مرحله اجراي آزمون که در برگيرنده اختلالات شخصيت ، اختلالات رواني و جزو آن بود ، بر روي آنان اجرا شد .
وي با اشاره به نتايج اين طرح بيان داشت : 39 در صد مزاحمان نواميس دچار اعتماد به نفس کاذب هستند ، 68 درصد اين افراد از يک تا سه اختلال شخصيت ( نظير اختلال شخصيت نمايشگري و ضد اجتماعي و اختلال شخصيت اسکيزوتايپال ) رنج مي برند که اين نسبت در جمعيت عمومي کمتر از 10 در صد است .