کد خبر 52413
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵

مديركل صدا و سيماي مركز زنجان، گفت: با پيشرفت‌هايي كه هر لحظه در حال روي دادن است، پيشرفت استان زنجان نيز با افتتاح فرستنده پرقدرت ديجيتالي، تضمين خواهد شد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، علي‌اكبر رزمجو در مراسم افتتاحيه فرستنده ديجيتالي شبكه اشراق، با بيان اين مطلب، اظهار كرد: به عقيده صاحب‌نظران و نظريه‌پردازان، رسانه‌هاي جمعي، علي‌الخصوص تلويزيون، نقش مهمي در زندگي مردم ايفا مي‌كند.

وي با اشاره به شاخص‌هاي مهم براي بررسي عملكرد اين رسانه جمعي، افزود: فرصت ديجيتال و آمادگي الكترونيكي، از مهم‌ترين مقوله‌هاي قابل بحث در اين زمينه مي‌باشد كه با تمهيدات صورت گرفته، در صدد پيمودن گام‌هاي بلندي در اين زمينه هستيم.

رزمجو، مديريت افكار را امر بسيار مهمي دانست و خاطرنشان كرد: بن‌بست فكري بايد در ايران، منقرض شده و با گسترش برنامه‌ها، افكار را نيز گسترش دهيم كه در اين صورت، شاهد ترقي بيش از پيش جامعه خواهيم بود.

اين مقام مسئول به بالابردن كيفيت شبكه اشراق، اشاره كرد و افزود: با ديجيتالي شدن اين شبكه، كيفيت صدا و تصوير نيز چندين برابر خواهد شد.

وي در ادامه، يادآور شد: با اعتباري بالغ بر ۳ ميليارد تومان و بعد از ماه‌ها بحث و بررسي كارشناسانه و نيز كمك‌هاي بي‌شائبه از سوي مقام معظم رهبري و سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، با نصب گيرنده‌هاي ديجيتالي در منزل، شبكه اشراق قادر به پخش ۱۴ شبكه بين‌المللي و استاني تلويزيوني و ۱۱ شبكه راديويي خواهد بود.

رزمجو، با اشاره به افزايش تعداد استوديو‌ها و مراكز سيار در استان، تأكيد كرد: با وجود ۱۳۳ ايستگاه و ۵۴۰ دستگاه فرستنده، قادر خواهيم بود كه شهرهاي سلطانيه، قيدار و ارمغانخانه را نيز تحت پوشش اين فرستنده ديجيتالي قرار دهيم.

به گزارش ايسنا، در ادامه اين مراسم، استاندار زنجان، مردم انقلابي و شهيد‌پرور استان زنجان را لايق اين خدمت‌رساني بزرگ دانست و گفت: زنجان، مهد بزرگان و فرزانگان تاريخ مي‌باشد، به همين خاطر بايد با تمام انرژي در صدد بالا بردن كيفيت خدمت‌رساني به اين مردم بود.

محمد رئوفي‌نژاد، تصريح كرد: در اين برهه از زمان كه جنگ‌هاي نرم، فراي اسلحه و بمب‌هاي شيميايي عمل مي‌كند، فرهنگ و مهم‌تر از همه، جوانان اين مرز و بوم را هدف قرار داده است، لذا ما نيز بايد در اين زمينه هوشيارانه عمل كرده و با فرهنگ‌سازي، مردم را در اين موارد آگاه و واكسينه كنيم.

وي با تأكيد بر اينكه خبررساني درست، بايد جز اصلي‌ترين برنامه‌هاي صدا و سيماي مركز زنجان باشد، خاطرنشان كرد: بسياري از مردم، تلويزيون را بهترين و موثق‌ترين منبع اطلاع‌رساني مي‌دانند، به همين خاطر مسؤولان بايد به نحو مطلوب، اين حق مسلم مردم را ادا كنند.

نماينده عالي دولت در استان زنجان، يادآور شد: اين سومين تحول بزرگ صدا و سيماي استان زنجان است كه ۲۰ ساعته شدن برنامه‌هاي تلويزيوني و UP-LINK شدن آن، از جمله اين اقدامات است كه در حال حاضر نيز با افتتاح اين گيرنده ديجيتالي، شاهد طي كردن هرچه سريع‌تر پله‌هاي ترقي خواهيم بود.


در ادامه اين مراسم، معاون توسعه و فناوري رسانه صدا و سيما نيز گفت: با توجه به اين كه مساله ديجيتالي شدن شبكه‌هاي تلويزيوني در رأس امور سازمان صدا و سيما قرار دارد، لذا دور ماندن از اين مساله، بزرگ‌ترين عقب‌ماندگي استان‌ها به‌شمار مي‌رود.

علي عسگري با بيان اينكه هم‌اکنون ۸ هزار کانال ماهواره‌يي در کشور قابل دريافت است، تأكيد كرد: اين مساله باعث شده است كه در خصوص توسعه اين فناوري در کشور و همچنين رساندن پيام انقلاب به سراسر جهان، اهتمام ويژه‌اي صورت گيرد كه استان زنجان در اين زمينه با ۲۰ ساعته شدن برنامه‌ها و UP-LINK شدن اين شبكه و همچنين افتتاح گيرنده ديجيتالي، اهتمام خود را در اين زمينه ثابت كرده است.

وي با اشاره به افزايش شبكه‌هاي مستهجن در جهان، گفت: با افتتاح اين گيرنده، شاهد كاهش استقبال مردم استان، به‌يژه جوانان از ماهواره خواهد شد كه اميدواريم چندي بعد مردم نيز شاهد اين كاهش آمار باشند.

اين مقام مسئول، در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه زمان دقيق فراگير شدن گيرنده‌هاي ديجيتالي در سطح كشور، اظهار كرد: اين پروژه بسيار پرهزينه و زمان‌بر خواهد بود، اما با اين وجود در اولويت كاري سازمان توسعه و فناوري رسانه صدا و سيما قرار دارد.

وي خاطرنشان كرد: دليل اصلي بالا بودن هزينه و كيفيت اين پروژه، اين است كه اين خدمات در قالب بستر ماهواره‌يي و فيبرنوري به مردم زنجان ارائه مي‌شود.

به گفته معاون توسعه و فناوري رسانه صدا و سيما، زنجان هفدهمين استان داراي اين گيرنده است كه با افتتاح اين پروژه، نيم ميليون نفر از مردم استان، تحت پوشش ماهواره ديجيتالي قرار خواهند گرفت.