کد خبر 525132
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰

جانشین پلیس راهور ناجا از جان باختن بیش از 221 هزار در راه‌های کشور در 10 سال گذشته خبر داد.

به گزارش مشرق،سردار موسی امیری دقایقی پیش در نخستین سمپوزیوم ملی ارتقای ایمنی حمل‌ونقل جاده‌ای در بستر آمایش سرزمین که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان جریان دارد، اظهار داشت: بررسی روند وقوع سوانح ترافیکی در بازه 10 ساله بین سال های 1384 تا 1393 نشان می‌دهد که در این سوانح، 221 هزار و 851 نفر در سوانح رانندگی راه‌های کشور جان خود را از دست داده‌اند. وی تصریح کرد: در همین مدت، 2 میلیون و 913 هزار نفر بر اثر وقوع سوانح رانندگی در جاده‌های کشور مصدوم شده‌اند.

جانشین پلیس راهور ناجا گفت: در این سالها، افزایش برخی متغیرهای مهم در حوزه حمل و نقل و ایمنی را نیز شاهد بوده‌ایم که افزایش شمار خودروها مهم‌ترین آن است. امیری بیان داشت: در 10 سال گذشته، شمار خودروهای شماره‌گذاری شده در کشور 139 درصد افزایش داشته و از 7 میلیون و 600 هزار دستگاه در سال 1384 به عدد 17 میلیون و 600 هزار دستگاه در پایان سال گذشته رسیده است. وی تصریح کرد: در این مدت، شمار دارندگان گواهینامه‌های رانندگی نیز در کشور حدود 89 درصد رشد داشته و از 18 میلیون و 400 هزار نفر در سال 84 به 34 میلیون و 800 هزار نفر در پایان سال 93 رسیده است.


جانشین پلیس راهور ناجا همچنین گفت: افزایش شمار موتورسیکلت‌ها نیز در کشور با رشد 128 درصدی به 10 میلیون و 800 هزار نفر در پایان سال گذشته رسیده است.

جان باختن روزانه 5 نفر در سوانح رانندگی در راه‌های کشور

رییس نخستین سمپوزیوم ملی ارتقای ایمنی حمل‌ونقل جاده‌ای در بستر آمایش سرزمین از جان باختن روزانه پنج نفر در سوانح رانندگی جاده‌های کشور خبر داد.

شاهرخ رنجبربهادری در این همایش اظهار داشت: نتایج و دستاوردهای این سمپوزیوم در قالب بیانیه اجرایی به ارایه راهکارهایی می‌پردازد که امید است اجرایی شود.

وی تصریح کرد: نخستین سمپوزیوم ملی ارتقای ایمنی حمل‌ونقل جاده‌ای در بستر آمایش سرزمین در سه پانل با ارایه سخنرانی و سه کارگاه عملی برگزار می‌شود و امید است منجر به نتایج مطلوبی شود.

این مسئول تصریح کرد: امروز راه و جاده از مهم‌ترین مسایلی است که باید بدان توجه شود و نخستین سمپوزیوم ملی ارتقای ایمنی حمل‌ونقل جاده‌ای در بستر آمایش سرزمین نیز درصدد این است تا به بررسی علل و راه‌های کاهش سوانح رانندگی و تلفات جانی و خسارت‌های مالی ناشی از تصادفات بپردازد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه سالانه هزاران نفر در جهان بر اثر وقوع سوانح رانندگی جان خود را از دست می‌دهند که این امر بسیار تاسف‌آور است، بیان داشت: ایران بین کشورهای مختلف جهان در این بخش رتبه بالایی دارد و بر اساس آمارهای موجود در این بخش باید به گونه‌ای تلاش کرد تا از تلفات و خسارت‌های ناشی از سوانح کاسته شود.

رنجبربهادری بیان کرد: 247 هزار نفر در 10 سال اخیر جان خود را در سوانح رانندگی در کشور از دست داده‌اند و در سال گذشته به تنهایی 17 هزار نفر قربانی سوانح رانندگی در جاده‌های کشور شده‌اند.

رییس نخستین سمپوزیوم ملی ارتقای ایمنی حمل‌ونقل جاده‌ای در بستر آمایش سرزمین ادامه داد: آمارها نشان می‌دهد روزانه پنج نفر و هر ساعت دو نفر در سوانح رانندگی کشور جان خود را از دست می‌دهند و این آمار نگران کننده است.
منبع: فارس