به گزارش سرويس فناوري اطلاعات مشرق، شرکت اينتل در ادامه تلاشهاي خود براي حضور قوي در عرصه توليد گوشيهاي هوشمند در تلاش است که واحد خدمات بيسيم شرکت Infineon را بخرد. قيمت مورد توافق طرفين 4/1 ميليارد دلار ميباشد.
مدير عامل شرکت اينتل در توضيح هدف اين شرکت در خريد جديدش بيان داشت: درخواستهاي جهاني براي سرويسها و راهحلهاي بيسيم با سرعت فوقالعادهاي رو به افزايش است. وي در ادامه گفت خريد بخش خدمات بيسيم شرکت Infineon موجب تقويت رکن دوم استراتژي شرکت اينتل يعني اتصال به اينترنت خواهد شد.
اين اقدام اينتل را قادر به توليد و معرفي يک کلاس جديد از محصولات خواهد کرد. اين رده از محصولات امکان اتصال به مجموعه کامل شبکههاي بيسيم را فراهم ميآورد. اين محدوده شامل شبکههاي بيسيم محلي وايفاي، شبکه نسل سوم، وايمکس و LTE يا همان شبکه موبايل نسل چهارم ميباشد.
شرکت Infineon در ميان عرضه کنندگان اينترنت و موبايل نسل سوم رتبه چهارم را با داشتن 7/10 درصد از فروش خدمات فوق در بازار خدمات بيسيم دارا ميباشد.
اين نوع از خدمات معمولا براي استفاده در گوشيهاي تلفن همراه هوشمند و يا رايانههاي لوحي عرضه ميشود. اين شرکت که اصالت آلماني دارد، تأمين کننده عمده خدمات بيسيم شرکتهاي نوکيا، اپل، سامسونگ و... ميباشد.
شرکت اينتل اعلام کرد هدفش توسعه و گسترش چيپهاي چند کاره براي استفاده در گوشيهاي هوشمند، تبلتها، نتبوکها، نوتبوکها و همه وسايلي است که سيستم کنترل کامپوتري دارند. براي رسيدن به اين هدف، اينتل، فناوري برتر سلولي WLS را در کنار سيستم پردازنده مرکزي خود به کار خواهد گرفت.
اين ترکيب به زعم اينتل منجر به ساخت پردازندهاي خواهد شد که مشخصات مورد نياز روز از جمله توانايي پردازش بيشتر اطلاعات، ولتاژ پايين و در نتيجه توليد گرماي کمتر، و نيز مصرف پايين انرژي را دارا خواهد بود.
همچنين، اينتل در تلاش است تا در کنار اين برنامه بازار چيپهاي وايرلس را طوري حفظ کند که مشتريانش که از پردازندههاي ديگر مانند Arm استفاده ميکنند براي خريد چيپهاي جداگانه وايرلس گزينه اينتل را پيش روي خود داشته باشد.
اين اقدام اينتل در کنار خريد جنجالي ديگر آن يعني شرکت بزرگ مکآفي آن هم به قيمت حدود 8 ميليارد دلار خبر بسيار شگفتانگيزي بود اما طي چند روز گذشته خبر ديگري مبني بر اقدام اين شرکت در خريد بخش مودمهاي کابلي شرکت Texas Instruments کارشناسان را متحير کرده است. مبلغ قرارداد اخير اينتل هنوز فاش نشده است.
اينتل در سال 2006 بخش توليد کارتهاي شبکه خود را به شرکت Marvell فروخت و از اين بازار خارج شد اما با اين خريد دوباره به اين رقابت باز ميگردد.
البته کارشناسان اين امر را ناشي از استراتژي جديد اينتل مبني بر فاصله گرفتن از ارتباطات سيمي و پا گذاشتن به عرصه ارتباطات بيسيم ميدانند.
با اين خريدها اينتل ميتواند در زمينه محصولات گروه RF حرفي براي گفتن داشته باشد. البته هم اکنون اين شرکت، در دو زمينه FM و GPS محصولات قدرتمندي ارائه کرده است اما با اين کار اين محدوده را به گروه وايفاي و بلوتوث نيز گسترش خواهد داد که در اين کلاس رقابتي را با شرکتهاي معتبر کوالکوم و اريکسون خواهد داشت.
هر سازنده چيپهاي گوشيهاي هوشمند نه تنها بايد پردازندهاي بعنوان پردازنده مرکزي قابل استفاده در اين گوشيها عرضه کند بلکه بايد بتواند مجموعهاي کامل از چيپهاي بيسيم مانند نسل سوم، نسل چهارم، وايفاي و GPS براي مشتريان ارائه دهد.
شرکت Infineon رتبه چهارم را در ميان عرضه کنندگان اينترنت و موبايل نسل سوم، با 7/10 درصد از بازار خدمات بيسيم، دارا ميباشد.