نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ آقای روحانی فراموش نکنند که خودشان در همین سیستم شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدند؛ اگر بنا این بود که شورای نگهبان سلیقه‌ای عمل کند رئیس‌جمهور با کدام سلیقه رئیس‌جمهور شد؟

به گزارش مشرق، سیدحسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور با موضوع انتخابات، گفت: سخنان اخیر رئیس‌جمهور مورد نقد جدی مردم و کارشناسان است؛ این نوع اظهارنظرها گویای یک حوادث دیگری در آینده است.

وی افزود:‌ اولاً رئیس‌جمهور رئیس قوه مجربه است و مجری انتخابات، لذا با برخی اظهارات شائبه دخالت در انتخابات را مطرح نکنند. اساساً به مجری انتخابات ربطی ندارد چه‌کسی تأیید می‌شود، چه‌کسی تأیید نمی‌شود؟ به رئیس دولت ربطی ندارد که مردم به کدام طیف رأی می‌دهند و به کدام طیف رأی نمی‌هند؛ نمی‌دانم این حرف‌ها چه ارتباطی به رئیس‌جمهور دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه اظهارات اخیر رئیس‌جمهور خلاف و به‌دور از انصاف بود، اظهار داشت:‌ آقای روحانی فراموش نکنند که خودشان در همین سیستم شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدند؛ اگر بنا این بود که شورای نگهبان سلیقه‌ای عمل کند و یک جناح را وارد انتخابات کنند مگر رئیس‌جمهور با کدام سلیقه رئیس‌جمهور شدند؟

نقوی ادامه داد:‌ رئیس‌جمهور و دولت مجری انتخابات است و باید فضا را برای حضور حداکثری مردم در انتخابات فراهم کند، نه‌اینکه صحبت‌هایی را مطرح کنند که حضور مردم در انتخابات را کمرنگ کنند، یکی از وعده‌های رئیس‌جمهور در ایام انتخابات و کوبیدن رقبایش "قانونمداری" بود و هنوز هم دولت گذشته را محکوم به عدم‌پایبندی به قانون می‌کنند، حالا چرا خودشان به قانون پایبند نیستند؟

وی با اعلام اینکه مکانیزم شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت‌ها یک مکانیزم قانونی است و خدشه‌ای بر آن وارد نیست، تصریح کرد:‌ همه باید تسلیم نتیجه باشند، این چه پیامی است که رئیس‌جمهور به جامعه و جریان‌های سیاسی می‌دهد که بوی عدم‌تمکین از قانون از آن بیرون می‌آید؟ آمارها نشان می‌دهد که بیش از 50درصد ردصلاحیت‌ها از طیف اصولگراها بود، پس این هجمه‌های سازمان یافته علیه شورای نگهبان ناجوانمردانه است و باید برای حفظ وحدت فکر رئیس‌جمهور و دولت به اجرای انتخابات باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی در ادامه به مسئله برجام اشاره کرد و با ابراز "بنا به گفته خود آقای روحانی برجام که حالا به فرجام رسیده است و همه چیز از آب خوردن و ازدواج مردم به برجام ارتباط داشت، پس چه‌زمانی دولت به فکر حل مشکلات معیشتی مردم خواهند بود؟" گفت: پس مردم چه‌زمانی منتظر خیر و برکات برجام باشند؟ مردم چه‌زمانی پای سفره‌هایشان نتیجه برجام را ببینند؟

وی در پایان خاطرنشان کرد: دولت برای تحقق وعد‌ه‌هایی که داده برنامه ارائه دهد، با مردم صحبت کند، معاون رئیس‌جمهور گفته است 8میلیون بیکار در کشور وجود دارد، آقای روحانی  برنامه‌اش برای مقابله با بیکاری را ارائه دهد، برای مسکن که زمانی مسکن مهر را بد می‌دانستند چاره‌ای بیندیشند، حقیقتاً توان خرید مردم به‌شدت کاهش یافته و حتی توان پرداخت قبض‌های آب و گاز را ندارند، دولتی‌ها بین مردم نیستند، و اگر هستند چرا بی‌تفاوتند؟ واقعاً از اینکه آقای روحانی به‌جای پاسخگویی به تورم، رکود و جوانانی که در 2 سال گذشته بیکار شده‌اند، در انتخابات دخالت می‌کند متأسف هستیم و امیدواریم رئیس‌جمهور جمهور محترم به وعده‌های انتخاباتی خود پایبند باشد.
منبع: تسنیم