البته این موضوع به سازندگان محدود نمی شود و بین اپراتورهای مخابراتی نیز عقاید متفاوتی در مورد آن وجود دارد، برای مثال شرکت Sprint تلفن های هوشمند را با چیپ رادیوی فعال ارائه میکند و T-Mobile و AT&T نیز از دیگر گزینههای موافق با این قابلیت هستند.
انجمن ملی رادیو و تلویزیون در کنار رادیوی ملی ایالات متحده نیز از دیگر نهادهایی هستند که پیشتر برای اجباری کردن فعال بودن چیپ رادیو در همه تلفن های هوشمند فعالیت هایی انجام داده اند.
این دو شرکت علاوه بر این اپلیکیشنی رایگان طراحی کرده اند که قادر است چیپ رادیو را در ۵۸ تلفن هوشمند مختلف فعال سازد (البته توجه داشته باشید که این قابلیت بدون اتصال هدفون به دستگاه عمل نمی کند).
از سوی دیگر اما فعالین صنعت تلفن هوشمند ادعا می کنند که اکثر کاربران رادیوی FM را با پادکست و اپلیکیشن های استریم موسیقی جایگزین کرده و علاقه ای به استفاده از این فناوری قدیمی نخواهند داشت، چرا که در رادیو امکان دانلود و ساخت لیست آهنگ برای شخصی سازی پخش موسیقی و موارد دیگر وجود ندارد.
البته با وجود همه این قابلیت ها، رادیوی FM نیز از مزیت هایی برخوردار است، برای مثال لازم است بدانید که مصرف شارژ باتری توسط اپلیکیشن های استریم موسیقی بین ۳ تا ۵ برابر از چیپ رادیو بیشتر است.
علاوه بر این، رادیوی FM حتی در شرایط اضطراری مثل سیل و زلزله نیز در دسترس و بسیار سودمند خواهد بود، در حالی که اتصال اینترنت در چنین شرایطی معمولاً بسیار کند است و امکان اطلاع رسانی و استفاده از آن وجود ندارد.
آیا شما هم در زمره کاربرانی هستید که نرم افزارهای استریم موسیقی را با رادیو جایگزین کرده و فعال بودن یا نبودن این چیپ برایتان تفاوتی نخواهد داشت؟ نظرات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.
منبع: دیجیاتو