عبدالكریم پاكسیرت در محضر استادان موسیقی ایران همچون زندهیاد دكتر حسین عمومی، زندهیاد محمدرضا لطفی، مجید كیانی و علی بیانی آموزش دیده است. این استاد موسیقی علاوه بر تدریس دورههای سهگانه ردیف و شیوههای عالی استادان بزرگ آواز ایران و دوره عالی آواز (طراحی، تلفیق شعر و موسیقی و مركبخوانی) سعی در ارتقا بخشیدن به جایگاه فاخر موسیقی ایران به خصوص موسیقی آوازی داشته و پژوهشهای متعددی در این عرصه داشته است.
دكتر جهانشاه برومند از محضر اساتیدی چون علی تجویدی، همایون خرم، پرویز یاحقی و حبیبالله بدیعی بهره برد و برای خود صاحب سبك شد. تعداد ضبطهای او بالغ بر یكصد عدد است كه از آن جمله میتوان به همنوازی بداهه (ویولن: جهانشاه برومند، تار: فریدون احتشامی و تنبك: زندهیاد جهانگیر ملك و علی ترشیزی)، نوای آشنا (تكنوازی ویولن به همراه ضرب جهانگیر ملك و مهرورزان)، بوی كوچه باغها (بداهه نوازی ویولن به همراه سنتور: فضلالله توكل و تنبك: علیرضا توكل) و چشم به راه (ویولن: جهانشاه برومند و تنبك: سعیدرودباری) اشاره كرد.
از فعالیتهای هنری سعید رودباری در زمینه تنبكنوازی باید همنوازیهای متعددش با بزرگانی چون زندهیاد جلیل شهناز، فرهنگ شریف، زندهیاد پرویز یاحقی و هنرمندانی مانند فضلالله توكل و فریدون احتشامی را نام برد، كه در این میان سابقۀ فعالیت مشترك وی با استاد فرهنگ شریف در اجرای برنامهها وكنسرتهای مختلف در تهران و سایر شهرهای كشور از همه همكاریهای برشمرده قدیمیتر و بیشتر است.
این برنامه از بخشهای دیگری نیز تشكیل شده است كه در بخشی از آن رشید شاكریمقدم به همراه آرش قربانی (نوازنده سه تار) قطعاتی را با شعرهای محمد بیریایگیلانی (شیدا) در دستگاه ماهور اجرا میكند. از سوی دیگر، فریبرز مصطفوی به همراه احمدرضا صمدی (نوازنده ویولن) به اجرای برنامه میپردازد. بخش دیگر این محفل به اجرای مهدی محمدی اختصاص دارد كه صدای او را محمد نقوی (نوازنده نی) و وحید مهرگان ( نوازنده تار) همراهی میكند. آوازخوانی امیرعباس ابراهیمی در كنار تارنوازی چاووش اسكندریخواه و تنبك مهدی ایمانلو نیز از بخشهای دیگر این نشست ماهانه است.
نهمین شب آواز ایرانی به همت مركز موسیقی و مركز محافل و جشنوارههای حوزه هنری، شنبه 24 بهمنماه ساعت 18 در سالن «سوره» حوزه هنری (خیابان سمیه نرسیده به حافظ) برگزار میشود. ورود برای عموم علاقهمندان آزاد است.