رئیس فدراسیون تنیس روی میز با یادآوری اینکه مدیریتش در این فدراسیون از 10/12/ آغا شد، خاطرنشان کرد: آقای علوی در بخشی از صحبتهای خود به گذشت سه ماه اشاره کرده؛ سه ماه یعنی 90 روز در حالی که بنده تنها ۴۳ روز است که وارد فدراسیون شدهام، در عین حال من برای وی ارزش زیادی قائل هستم، چرا که از افراد صاحب تجربه و توانمند در تنیس روی میز هستم. اما تصورم بر این است که افرادی توانمندتر از ایشان هم برای ریاست کمیته مربیان وجود دارد. به هر حال برای چنین مسئولیتی، در نظر گرفتن ملاکهایی مثل تجربه، سابقه تربیت کردن شاگرد، حضور مستمر در مسابقات و ... حائز اهمیت است. ریاست کمیته مربیان مسئولیت سنگینی است که شخصاً هم در دهه ۷۰ آن را بر عهده داشتم.
وی در پاسخ به این سؤال که ظاهراً استعفای منصور علوی در زمان مدیریت شما انجام نشده، گفت: این سؤال را باید از خود ایشان بپرسیم، مگر از یک مسئولیت چند بار استعفا داده میشود؟ وقتی بعد از اعلام استعفا، وی هیچ حضوری در جلسات کمیته فنی و مربیان نداشته، یعنی موافقت قطعی با استعفای صورت گرفته و اینکه باید فردی به عنوان جایگزین وی انتخاب شود.
در ادامه این گفتگو قارداشی در مورد استعفای مهدی تکابی از مدیریت اجرایی طرح «هوپس» نیز توضیح داد و خاطرنشان کرد: آقای تکابی بنا به پیشنهاد دبیر فدراسیون و برای دوره سه ماهه به عنوان مدیر اجرایی طرح «هوپس» منصوب شد. ایشان از بهترین رئیس هیاتهای استانی ما هستند اما به نظرم اقدامی که در مورد رسانهای کردن موضوع استعفای خود انجام دادهاند، پسندیده نبود. از نظر من بهتر بود ایشان اول با من به عنوان رئیس فدراسیون در مورد مسائل و اختلافنظرهایی که با آن مواجه شده بودند، صحبت میکردند؛ سپس تصمیمگیری مورد نظرشان را انجام میدادند که البته در آن صورت هم به نظر من رسانهای کردن یکسری اختلافهای داخل خانواده پسندیده نیست.
وی در این زمینه یادآور شد: من ۱۰ سال دبیر آقای شهنازی بودم. طی این مدت خیلی از کارها را انجام میدادم اما نهایی شدن آنها با تائیدیه شخص آقای شهنازی انجام میشد و الان هم دبیر فدراسیون چنین مسئولیتی دارد. آقای نظری بنا به پیشنهاد من تائیدیه حراست و ابلاغ وزیر به عنوان دبیر منصوب شدهاند. اگر اختلافنظری وجود دارد باید داخل خانواده تنیس روی میز مطرح شود نه اینکه خیلی سریع رسانهای شود.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز با یادآوری اینکه در قالب طرح «هوپس» باید یکسری مربیان انتخاب میشدند، گفت: بر اساس تجربه، انتخابهای مورد نظر انجام شد. صدور ابلاغیه این افراد توسط من انجام میشود و در این بین اگر فردی پیشنهادی دارد، میتواند مطرح کند یا با آن موافقت میشود یا رد میشود. در این بین دبیر فدراسیون هم تمام کارها را با هماهنگی بنده انجام میدهد. تاکید میکنم که وی نفر دوم فدراسیون است.
«دلیل استعفای عباسی از سرمربیگری تیم امید چه موضوعی بود؟»، قارداشی در پاسخ به این پرسش گفت: از استعفای وی که واقعاً تعجب کردم. به هر حال باید اول برنامهای داشت و اگر برای اجرای آن از وی به عنوان سرمربی تیم امید دعوت نکردیم، آنگاه معترض شود و استعفا دهد. استعفای عباسی در حالی انجام شد که برای تیم امید در حال حاضر هیچ برنامهای وجود ندارد.
وی در ادامه این موضوع تاکید کرد: فدراسیون با محدودیتهایی بخصوص به لحاظ مالی مواجه است و این در حالی است که ما مسابقات قهرمانی جهان و بعد از آن مسابقات کسب سهمیه المپیک را در پیش داریم. تمام برنامههایمان را برای اعزام تیم به این دو رویداد متمرکز کردهایم. بعد از اتمام این دو مسابقه و تقریباً از اردیبهشت ماه، برنامههایمان را برای دیگر تیمها و از جمله تیم امید اجرایی میکنیم. آن زمان مشخص میشود که عباسی به عنوان سرمربی تیم امید در کنار ما خواهد بود یا نه. اینکه الان استعفای وی مطرح شده واقعاً جای تعجب داشت.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در ادامه گفتگو و در این مورد که همه استعفاهای انجام شده طی یک هفته صورت گرفته، گفت: اولین استعفا که اصلا مربوط به دوره مدیریت من نبوده و فقط دوباره مطرح شده است. من فکر میکنم استعفای سوم هم با جریاناتی که احساس خوبی نسبت به آن ندارم، مرتبط است. آقای عباسی باید حداقل یکبار با من صحبت میکرد، سپس اقدام به استعفا میکرد. به هر حال برای هر رده سنی ما مجاز به انتخاب یک مربی هستیم در حالی که تعداد مربیان ما بسیار زیاد است.
قارداشی با بیان اینکه معلوم نیست مطرح شدن این استعفاها در راستای کمک به خانواده تنیس روی میز بوده یا لطمه زدن، تاکید کرد: به عنوان رئیس فدراسیون اعلام میکنم دبیر فدراسیون در هماهنگی کامل با بنده، تمام کارها را انجام میدهند ضمن اینکه مشکل خاصی در فدراسیون وجود ندارد و اینگونه استعفاها هم نمیتواند برای ما مشکلساز شود.