کد خبر 53616
تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۹

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه امروز اصلي‌ترين نياز جامعه توليد علم است، گفت: بسيجي بايد پيشتاز عرصه جهاد علمي باشد.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از فارس، سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در نشست تعامل و همفكري دانشوران اقشار بسيج استان يزد با تاكيد بر اينكه بايد فرزند زمان خود باشيم، اظهار داشت: يك روز عرصه انقلاب بود و مردم به ويژه يزدي‌هاي خوش درخشيدند، يك روز عرصه تثبيت انقلاب بود كه امثال صدوقي‌ها به شهادت رسيدند، يك‌روز جنگ تحميلي بود كه استاني نظير يزد 4هزار شهيد تقديم انقلاب كرد و امروز عرصه توليد علم است.
وي خاطرنشان كرد: امروز زماني است كه بايد به جهاد علمي بپردازيم زيرا هسته اصلي نهاد اقتصادي نيز جهاد علمي است و امروز همه پيشرفت‌ها بر پايه و محور علم مي‌چرخد.
نقدي بيان داشت: بسيجي در عرصه جهاد علمي نيز بايد پيشتاز باشد كه لازمه اين پيشتازي، وسايل و تجهيزاتي است كه بايد در اختيار بسيج قرار گيرد.
وي عنوان داشت: سازمان بسيج بايد با استفاده از نيروهاي خود نقش فرابخشي در توليد علم ايفا كند و در اين عرصه لازم نيست كه خود را جايگزين ساير ارگان‌ها كند.
نقدي خاطرنشان كرد: براي ترويج علم ابتدا بايد ترويج گفتمان علم صورت گيرد زيرا جهاد براي كشف حقيقت و علم تلاش در مسير تقرب الهي است.
وي با تاكيد بر اينكه براي علم‌آموزي ابتدا بايد شور و عشق آن ايجاد شود، افزود: عشق و شور ظرف سه دهه عرب جاهلي را به مرحله‌اي از فرهنگ و تمدن رساند كه امپراطوري‌هاي بزرگ جهان در مقابلش زانو زدند.
نقدي با بيان اينكه موفقيت در عرصه علم داراي چرخه‌اي است كه با اتصال اين حلقه‌هاي چرخه، موفقيت حاصل ميشود، افزود: جهاد علمي، پيروزي در مسير ايده تا تحقيق، توليد، ارائه به بازار و ... حلقه‌هاي مهم اين چرخه هستند.
وي تاكيد كرد: پسوند بسيجي مي‌تواند باعث شود تا افراد از محل‌هاي مختلف از صنعت و بازار و كسبه و پزشك و ... در كنار يكديگر قرار گيرند و با هم تعامل و همفكري داشته باشند.
نقدي با بيان اينكه بر اساس آمار اكنون تنها 10 درصد پايان‌نامه‌ها درگير مسائل استان‌ها و كشور هستند، افزود: دانشجويان بايد در يك جهاد علمي همه‌جانبه مسائل و مشكلات را شناسايي و بر روي آن كار كنند تا با ارائه يك پايان‌نامه علمي و تحقيقي، زمينه رشد علم فراهم شود.
وي تاكيد كرد: بسيج مي‌تواند بين اعضاي صنعت، كشاورزي و ... ارتباط برقرار كند.
نقدي با بيان اينكه بسيج با استفاده از توان تخصصي خود مي‌تواند در همه زمينه‌ها راهكار ارائه دهد، افزود: به عنوان نمونه بسيج مي‌تواند در مورد حجاب و عفاف، دانش و كار، بازرا و .... راهكار علمي همراه با تحقيق ارائه دهد.
وي تاكيد كرد: براي جهش علمي معنويت و اخلاق بايد در مراكز علمي در كنار يكديگر قرار گيرند.
نقدي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه طرح ولايت دو برابر سال گذشته اعتبار دارد، افزود: طرح كامل‌تر شده و اكنون بعد از آموختن مفاهيم، حلقه‌هايي را تشكيل و به ديگران منتقل مي‌كند كه اگر اين حلقه‌هاي تربيتي را با تقوي همراه كنيم، جهشي به پيش خواهيم رفت.