به گزارش مشرق، امیر محمد حسین دادرس معاون هماهنگ کننده ارتش در همایش سالیانه مسئولان دفاتر ارتباط مردمی نیروهای مسلح با بیان اینکه مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی با حضور پر شکوه خود در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ روشن و محکمی به دشمنان اسلام و انقلاب دادند، گفت: این حماسه موجب خنثی شدن توطئه های دشمنان قسم خورده نظام شد و یقیناً مردم بصیر ایران اسلامی با حضور پرشور خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بار دیگر ولایت مداری، بصیرت و اقتدار خود را به رخ استکبار خواهند کشید.
وی در ادامه با اشاره به تکالیف ملی که از طرف فرماندهی معظم کل قوا به مسئولان ابلاغ گردیده، بصیرت را موثرترین عنصر هدایت خواند و تصریح کرد: بصیرت ریشه عمیقی دارد و به معنای درک، آگاهی و معرفت است و قرآن کریم انسان های بی بصیرت را کور می خواند و هدف از نزول قرآن ایجاد بصیرت است.
معاون هماهنگ کننده ارتش تکلیف ملی دوم را پیشگیری از نفوذ دشمن خواند و با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش گفت: اگر دشمن صلحی را پیشنهاد کرد آن را رد نکنید تا خداوند راضی شود، اما بعد از صلح نهایت احتیاط از دشمن را داشته باشید و خوش گمانی را کنار بگذارید.
وی حوزه نیروی انسانی را مهم ترین رکن هر سازمان توصیف و خاطر نشان کرد: امروز فضای مجازی در ایران رابطه یک طرفه با جامعه دارد و صاحبان تکنولوژی و ابزار در ارتباطشان طراز را به سمت خودشان مثبت نگه می دارند، پس در برابر این هجمه فرهنگی با بصیرت در مسائل اقتصادی، سیاسی، معیشتی و... تدبیر کنیم و به دنبال راه حل مشکلات باشیم تا دشمن نتواند از این راه نفوذ کند و ارزشهای فرهنگی انقلاب را تخریب کند.
دادرس با اشاره اهمیت وجود روحیه مردمی در فرماندهان و دیدارهای چهره به چهره آنان با کارکنان و مردم گفت: محبوب ترین انسان ها کسانی هستند که به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
وی در پایان گفت: در ارتش به موضوع آموزش به شکل قاعده مندی توجه شده و با برگزاری دوره های بصیرت به صورت منظم در سال های اخیر توسط سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گام های مثبتی دراین زمینه برداشته شده است.
همه ساله در راستای فرهنگسازی و با تاکید بر ارزش ها و آموزه های اسلامی، انقلابی و ملی و ارائه الگوهای موفق و برتر به جامعه، فعالان دفاتر ارتباطات مردمی سازمانهای نیروهای مسلح نشستی را برگزار می کنند.
معاون هماهنگ کننده ارتش تکلیف ملی دوم را پیشگیری از نفوذ دشمن خواند و گفت: اگر دشمن صلحی را پیشنهاد کرد آن را رد نکنید تا خداوند راضی شود، اما بعد از صلح نهایت احتیاط از دشمن را داشته باشید و خوش گمانی را کنار بگذارید.
منبع: فارس