کد خبر 538259
تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه اگر قرار بود انتخابات ما مهندسی شده باشد، نه مردم این اندازه حساسیت داشتند و نه دشمنان گفت: کسانی که در جریان انتخابات مسأله رهبری شورایی یا رهبری نظارت پذیر را مطرح می‌کنند، یا کسانی که صلاحیت شورای نگهبان را زیر سوال می‌برند، با استراتژی دشمن هماهنگ هستند.

به گزارش مشرق، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در مراسم اربعین شهدای یگان فاتحین مدافع حرم منطقه 17 تهران، با گرامیداشت شهدای یگان فاتحین که علی‌رغم وظایف قانونی، رسمی و استخدامی، به‌صورت داوطلب و برای رضای خدا در این جنگ نابرابر شرکت کرده و با رزمی مثال‌زدنی به شهادت رسیدند، اظهار داشت: آمریکایی‌ها تمام تلاش‌شان را می‌کنند که شکل‌گیری و اثربخشی انقلاب اسلامی را در نطفه خفه کرده، نشان دهند که الگویی از اسلام شکست خورده در اختیار ایران قرار گرفته و ناکارآمدی حکومت دینی را اثبات کنند.

وی ادامه داد: این تفکرات مخلوق آمریکایی‌ها با بازی عربستان سعودی و ارائه چهره‌های غلطی از دین بوده که برای بدنام کردن اسلام طراحی شده است. امام راحل عظیم‌الشأن الگویی از دین را تحت عنوان اسلام ناب محمدی ارائه کردند و این بزرگترین ثمره زندگی حضرت امام(ره) بود؛ که الگوی اسلام ناب را از دین و اسلام ارائه و همه الگوهای غلط طرح شده از دین را باطل کرد.

جلالی افزود: شهدا و رزمندگان، علما و بزرگان همه پیرو این الگوی دینی شدند، اسلام نابی که امام راحل آن را محور مبارزه با ظلم و اشرافی‌گری می داند؛ اسلام مبارزه با ظلم و یاور مظلوم که از اصل دین حفاظت و حمایت می کند. مفهوم شهادت و شهید، طرح اسلام ناب بود؛ که امام راحل عظیم الشأن مطرح فرمودند.

رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشور تصریح کرد: کسانی که در طول دفاع مقدس و قبل از آن به این ندا لبیک گفتند و به‌عنوان سربازان امام راحل در جبهه ها از این الگو دفاع کرده جانباز شدند و یا به شهادت رسیدند، در واقع به تکلیف خود نسبت به امام و رهبر زمان خود عمل کردند؛ امروز هم شاهد هستیم که شهدای اسلام همین خط را در چارچوب اسلام ناب و به رهبری مقام معظم رهبری ادامه می دهند. مدافعین حرم تداوم خط اسلام ناب در منطقه و الگوی اسلام ناب بوده و از انقلاب اسلامی در منطقه دفاع می‌کنند.

وی گفت: پیشرفته‌ترین سلاح‌های جنگی در اختیار عناصر خودفروخته تکفیری است و اروپایی‌ها، آمریکایی‌ها، اسرائیلی‌ها، ترکیه و عربستان از آنها حمایت می‌کنند؛ در واقع شهدای مدافع حرم در یک مظلومیت مرکب جنگیده و دفاع می‌کنند؛ این روحیه و احساس، احساس یک رزمنده فداکار است که با اسلام و الگوی اسلام ناب پیمان بسته و به رهبرش اقتدا کرده و این ندا را می دهد که "به صحنه بیایید و دفاع کنید".

جلالی عنوان کرد: اینکه ندای مقام معظم رهبری در منطقه، سوریه، لبنان، یمن، کشورهای عربی به‌عنوان یک ندای وحدت‌آفرین و محور اصلی برداشت از دین مطرح و از آن تبعیت می‌شود، یعنی اینکه توسعه الگوی اسلام ناب موفق بوده و توانسته است کاملا در منطقه پاسخ بگیرد، و اینکه اعراب مخالف محور مقاومت بسیج می‌شوند و تلاش می‌کنند اثر و نفوذ کلام مقام معظم رهبری را در منطقه کم کنند، نشان‌دهنده این است که ما توانستیم موفق عمل کنیم و اینکه جمهوری اسلامی امروز جزو قدرتمندترین کشورهای منطقه است، از میزان دشمنان و به میزانی که در برابرش صف‌آرایی کرده، اسلحه و تجهیزات گرفتند، معلوم می‌شود.

رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشوربیان کرد: ما امروز دارای قدرت بزرگی در منطقه هستیم؛ که این قدرت دارای دو بخش است؛ یکی قدرت فیزیکی مانند تسلیحات، مهمات و نیروی نظامی، و بخش دوم قدرت کشور و قدرت نرم جمهوری اسلامی است. قدرت نرم یعنی میزان نفوذ کلام رهبری در کشور و دنیا، و یعنی فصل‌الخطاب بودن در کشور، منطقه و در جهان.

وی گفت: اینکه همه دشمنان تلاش می‌کنند به نوعی قدرت رهبری را در کشور کاهش دهند، نشأت گرفته از این است که می‌بینند کشورمان یک ابرقدرت نرم است. ما امروز در دنیا یک ابرقدرت نرم هستیم و قادریم هر نوع تهدید در کشور و منطقه را صرفاً با قدرت نرم پاسخ دهیم. ما هر حادثه ای را حتی بلوای امنیتی مانند فتنه 88 را با قدرت نرم یعنی با حضورمردم حل کرده و پاسخ می‌دهیم.

جلالی ادامه داد: اولین و بزرگترین قدرت نرم، رهبری است؛ هرجایی که قدرت و توان باشد می‌تواند بخشی از آن را قدرت رهبری شکل دهد؛ مثلا در انقلاب مصر اخوان المسلمین در برابر حکومت حاکم قیام می‌کنند و آن را بر هم می‌زنند؛ ولی چون رهبری وجود ندارد، دوباره برمی‌گردند به نقطه اول. در کشورمان دارای رهبری قدرتمند هستیم؛ چه از نظر شخصی و چه جایگاه، شخص رهبر و جایگاه ولایت فقیه؛ لذا میزان اعتماد مردم به رهبری و میزان علاقه رهبری به مردم، بخشی از قدرت نرم ما است.

وی در ادامه تصریح کرد: امروز می‌بینیم که دشمنان در جریان انتخابات، نوک پیکان تهدید را روی این حوزه گذاشته‌اند؛ انگلستان که سابقه تهدید و دشمنی علیه جمهوری اسلامی را دارد، در خصوص شورای نگهبان موضع‌گیری، تصمیم‌گیری، خط‌دهی و جریان‌سازی می‌کند و یک عده هم در داخل کشور از این جریان تبعیت می‌کنند و این بیانگر این است که قرارگاهی در انگلیس تشکیل شده که کارش مقابله با حرکت انتخابات در داخل کشور ماست.

وی در ادامه گفت: چرا انتخابات ما مهم است؟ چون یک انتخابات واقعی است؛ اگر قرار بود انتخابات ما یک انتخابات مهندسی شده و از اول معلوم باشد چه کسی رأی می‌آورد، نه مردم این اندازه حساسیت داشتند و نه دشمنان، مقام معظم رهبری فرمودند؛" اصل تلاش دشمن بر این است که انتخابات ما شکل نگیرد و برگزار نشود، و اگر برگزار شد تلاش کنند که به سمت اهداف خودشان شکل بگیرد"، انگلیسی‌ها به دنبال دو قطبی‌سازی درون جامعه ما هستند؛ یعنی یک جریان مخالف و موافق و در واقع فتنه و درگیری، جریان‌های عمومی کشور را تحریک کنند تا بتوانند یک حادثه‌ای شبیه فتنه 88 را دوباره تکرار کنند؛ لذا بسیار مهم است که ما دقت کنیم و توجه داشته باشیم.

جلالی عنوان کرد: کسانی که در جریان انتخابات مسأله رهبری شورایی یا رهبری نظارت‌پذیر را مطرح می‌کنند، یا کسانی که صلاحیت شورای نگهبان را زیر سوال می‌برند، هماهنگ با استراتژی دشمن هستند، تضعیف شواری نگهبان و رهبری جزئی از استراتژی دشمن و خواسته دشمن است و هرکسی که به هر دلیل و با هر انگیزه‌ای تلاش کند که مؤلفه رهبری و شخص رهبری در کشور ما ضعیف شود، حتماً درون استراتژی دشمن بازی کرده است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اظهار داشت: مطلبی که مقام معظم رهبری به‌عنوان پرچمدار انقلاب تأکید دارند این است که چشم‌ها و گوش‌های‌مان را باز کرده، حرکت دقیق انجام دهیم، باید نگاه کنیم به سرانگشتان رهبری و ببینیم رهبر معظم انقلاب کدام سمت را نشان می دهد، اگر امروز بخواهیم راه شهدا و مدافعین حرم را ادامه بدهیم، مرکز دفاع از انقلاب و اسلام امروز ایران است،امروز جمهوری اسلامی و در محوریت آن رهبری معظم اگر خدایی نکرده تضعیف شود حتما به نفع دشمنان خواهد بود، انتخابات پرشور و با حضور حداکثری می تواند نظام جمهوری اسلامی را در دنیا تقویت کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز حضور در انتخابات و انتخاب یک نماینده اصلح که مقام معظم رهبری برای تهران اشاره کردند، این بود که به لیست رأی بدهیم، نه به فرد؛ چون ممکن است بخواهیم یک فرد را انتخاب کنیم و یک لیست از دست برود.
منبع: فارس