کد خبر 541696
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۱

همه‌ی ما نیاز داریم گاهی اوقات گریه کنیم، اشک مایعی است که به صورت پی در پی از غدد اشکی در چشم ترشح می‌شود. ترکیبات اشک انسان در حالت‌های احساسی متفاوت است. از نظر علمی اشک چشم انسان بر اساس منشأ به سه نوع مختلف تقسیم می‌شود. انواع مختلف اشک عبارت‌اند از : اشک بازال، اشک رفلکس و اشک احساسی.

به گزارش مشرق، عکاسی به نام موریس میکرز ( Maurice Mikkers) با کمک دوستانش آزمایش جالبی انجام داده است. او از دوستانش خواست راه مورد علاقه‌ی خود برای گریه کردن را انتخاب کنند. گزینه‌هایی که داوطلب‌ها از میان آن‌ها حق انتخاب داشتند عبارت است از : پیاز پوست کندن، خوردن فلفل داغ، نگاه مستقیم به پنکه و گریه کردن از روی شادی یا غم. موریس برای اینکه بفهمد آیا شباهت یا تفاوتی میان اشک‌های دوستانش وجود دارد اشک آن‌ها را به زیر میکروسکوپ برد و از هر کدام تصویری مجزا تهیه کرد.

در این پردازش نسبتاً ساده و سرگرم‌کننده، ابتدا اشک‌ها را با استفاده از یک میکرو پایپت می‌گیرید. بعد از به دست آوردن اشک‌ها با تقسیم آن‌ها به چندین قطره‌ی ۲-۴ میلی‌متری اشک‌ها را بر روی اسلاید میکروسکوپ توزیع می‌کنید. بعد از انجام این مرحله کمی باید صبر کنید تا فرآیند شکل گرفتن و متبلور شدن اشک‌ها کامل شود. بعد از اینکه قطرات اشک شکل خود را پیدا کردند می‌توانید از آن‌ها عکس بگیرید و به مقایسه‌ی اشک‌ها با یکدیگر بپردازید.

{$sepehr_album_37153}

منبع: 4farda _ Maurice Mikkers