به گزارش مشرق به نقل از فارس، حجتالاسلام مجتبي ذوالنور دوشنبه شب در سلسله نشستهاي بصيرت كه در مسجد اهل البيت قم برگزار شد با اشاره به سالروز شهادت امام موسي كاظم (ع) به تبيين شرايط موجود پرداخت.
وي گفت: وجود امام كاظم به عنوان يك انسان كامل براي ما مطرح است و تفاوتي نيز بين ائمه اطهار (ع) از لحاظ كامل بودن نيست و همه آنها مانند رسول اكرم (ص) هستند.
ذوالنور افزود: تفاوت ائمه تنها در عملكردشان به تناسب شرايط زمان بوده است كه گاهي در قالب صلح امام حسن (ع) و گاهي در قالب عاشورا در زمان امام حسين (ع) بروز ميكند.
وي اظهار داشت: اوايل انقلاب گروهي به تمجيد از امام خميني پرداخته و علماي قديم را مورد سؤال قرار دادند مانند شريعتي كه ميگفت من براي گاندي احترام بيشتري قائل هستم تا عالمي چون علامه مجلسي زيرا مجلسي در برخي كتابهايش از شاهان تمجيد كرده است و هنگامي كه امام اين سخنان را شنيد فرمود هر كس به مجلسي توهين كند كافر است.
جانشين سابق نماينده ولي فقيه در سپاه افزود: گاهي نيز به آيتالله بروجردي يا حائريشيرازي خرده ميگرفتند كه بهتر بود به جاي تاسيس حوزه علميه به راهاندازي انقلاب اقدام ميكردند كه در اينجا نيز امام خطاب به آنها گفته بود اگر حائري در شرايط من بود انقلاب ميكرد و اگر من نيز در شرايط او بودم به تاسيس حوزه علميه اقدام ميكردم.
وي با بيان اينكه در اول انقلاب برخي از شخصيتها فريب جريان نفاق را خوردند، ابراز داشت: برخي علما نيز در اين قضيه لغزيدند و با تشخيص ندادن شرايط زمان، رگههاي نفاق را درك نكردند.
ذوالنور با اشاره به درك عميق شهيد مطهري از شرايط خاص آن دوران گفت: مطهري در زماني كه اين گروه، خود را در قالب اشخاصي اسلامي و انقلابي معرفي ميكردند آنان را منافق ناميد.
وي خاطرنشان كرد: برخي نيز در جريان قضيه خلق مسلمان و بعضي نيز در مسئله بني صدر و در ادامه نيز گروهي در دوران اصلاحات از مسير اصلي انقلاب منحرف شدند زيرا از سرچشمه زلال انقلاب بهره نبرده بودند.
جانشين سابق نماينده ولي فقيه در سپاه افزود: ماجراي فتنه 88 نيز موجب سقوط برخي افراد شد و در جريانات اخير هم بعضي شخصيتها هم خود تفكر ناصحيح دارند و هم ديگران را به اشتباه مياندازند و آنها را متهم به اشتباه كاري ميكنند.
وي گفت: برخي افراد بر روي جريانات اخير تمركز كرده و فتنه 88 را فراموش كردهاند و كساني كه در جريان فتنه پشت سر دشمنان قرار گرفتند و همچنين شخصيتهايي كه موضع شفاف اتخاذ نكردند اين جريان را وسيلهاي براي تطهير خود قرار دادهاند.
ذوالنور با يادآوري سخنان آيتالله مصباحيزدي در مورد حدود اسلامي خاطرنشان كرد: برخي در آن زمان از تئوريزه كردن خشونت در جامعه ابراز نگراني كرده و آيتالله مصباح را تئوريسين خشونت لقب دادند.
وي با اشاره به اقدامات برخي شخصيتها در انتشار نامههاي سرگشاده و بيانيههاي تسليت گفت: اين افراد در آن زمان پشت سر ولايت فقيه حركت نكردند كه اكنون ادعا ميكنند خطرات كنوني را پيشبيني كرده بودند در حالي كه امروز فتنه و فتنهگران و همين طور كساني كه آب به آسياب دشمن ريختند در حال تطهير خود هستند.
وي با بيان اينكه 80 درصد عملكرد دولت كنوني در راستاي مطالبات انقلاب و رهبري است، اظهار داشت: بر خلاف تصور برخي، رهبري در اين قضيه هزينه نشده است و كساني كه فكر ميكنند ايشان در حمايت خود از دولت دچار اشتباه شده است همانند كساني هستند كه رسول اكرم(ص) و علي (ع) را متهم به اشتباه ميكنند.
ذوالنور با يادآوري اينكه مسير حركت دولت در راستاي اهداف انقلاب بوده است، تصريح كرد: در شرايط كنوني اگر ديگران دولت را در دست داشتند مطمئنا به سمت ديگري ميرفتند و حتي رهبري را نيز پشت سر ميگذاشتند.
وي با تاكيد بر اينكه نبايد اين قضيه را تا اين اندازه بزرگ جلوه داد افزود: درست نيست كه تمام محاسن را ناديده بگيريم زيرا اين امر نشاندهنده ارزش جلوه دادن ضد ارزشهاست.
جانشين سابق نماينده ولي فقيه در سپاه اظهار داشت: تشخيص من اين است كه رهبري تمام اين شرايط را پيشبيني كرده بود كما اينكه در اوج فتنه 88 گفتند فتنههاي عميقتري در راه است.
وي گفت: شرايط كشور مسير فعلي را القا ميكرد و كساني كه مسير ديگري را در پيش گرفتند دچار اشتباه شدند و اين يك نوع فريب است كه اكنون خود را محق جلوه دهند.
ذوالنور با يادآوري اينكه برخي در جلسات انتخاباتي خود دستاوردهاي انقلاب را مورد حمله قرار دادند، افزود: بين امام و اين اعتقادات فرسنگها فاصله است.
وي گفت: بعضيها در آن دوران اين مطلب را بيان ميكردند كه اگر فضاي اجتماعي مناسب باشد حتي ميتوان برخي موضوعات را در قانون اساسي تغيير داد كه منظورشان ولايت فقيه بود.
وي با اشاره به قضيه خلق عرب كه در اول جنگ جلوي پاي سربازان عراقي قرباني تقديم كردند، ابراز داشت: برخي نيز در فتنه 88 مقابل ولايت فقيه و ارزشهاي انقلاب ايستاده و به استقبال براندازي نظام رفتند.
ذوالنور تصريح كرد: بين نيروهاي انقلاب و طرفداران احزاب و جريانهاي سياسي يك تفاوت زيربنايي و ماهوي وجود دارد.
وي با انتقاد از طرد نشدن افرادي چون اكبر گنجي توسط جريان اصلاحات و فتنه كه اعتقادات شيعيان از جمله بحث مهدويت را خرافه ميدانند، عنوان داشت: تعاملاتي بين اين جريان و فتنه در بدنه وجود دارد.
جانشين سابق نماينده ولي فقيه در سپاه افزود: كساني كه به آرمانهاي امام و انقلاب پايبند هستند اگر در جايي خللي ديدند آن را رفع ميكنند و در مقابل كجرويها ميايستند و در اين مسير اسير اشخاص نميشوند كما اينكه هيچگونه دفاع مردمي از جريان انحرافي صورت نگرفت و همه خود را با رهبري تطبيق ميدهند.
وي با تاكيد بر اينكه اين جريانات نبايد مسير را وارونه جلوه دهد، خاطرنشان كرد: نبايد اجازه بدهيم سه گروه شامل كساني كه در جريان اصلاحات فريب خوردند و افرادي كه در فتنه 88 زير پرچم آمريكا و در كنار بهاييها و منافقان ايستادند و همين طور شخصيتهايي كه با مواضع غيرشفاف در راستاي اهداف فتنهگران حركت كردند، خود را به وسيله جريان انحرافي تطهير كنند.
ذوالنور تاكيد كرد: امروز وضعيت كاملا شفاف و روشن است و نظام مديريت بسيار مدبرانهاي در جريان پيچيده كنوني دارد.
وي با بيان اينكه خطر اين جريان از حجتيه نيز بيشتر است، افزود: اعضاي انجمن حجتيه به دليل اعتقاد به جور بودن هر حكومتي كه پيش از ظهور تشكيل ميشود در ظاهر دور از حكومت بودند اما جريان انحرافي با همان التقاط فكري بر منابع قدرت و ثروت نيز تسلط دارد.
جانشين سابق نماينده ولي فقيه در سپاه تاكيد كرد: اين جريان سعي در گسترش سلطه خود در كشور دارد و از اين نظر از جريان اصلاحات نيز مخربتر است زيرا مباني فكري جريان موسوم به اصلاحات، سكولار و ليبراليستي بود كه آن را عينا بروز ميدادند اما جريان انحرافي با نقابي از مهدويت خود را در قالب دين پوشانده است.
وي با اشاره به اينكه اين جريان در ظاهر مخالف ولايت فقيه نيست، اظهار داشت: اينها پا را از اين هم فراتر نهاده و خود را متصل به امام عصر (عج) ميدانند.
ذوالنور تصريح كرد: مردم همواره با علم و درايت و باور به صحيح بودن اهداف نظام اسلامي در ميدان حاضر شدهاند اما در حال حاضر لايههاي مختلف اجتماع از عقبههاي فكري جريان انحرافي آگاهي ندارند.
وي با اشاره به اينكه اين جريان خود را به برخي شخصيتها متصل كرده است، ابراز داشت: جداسازي اينها از يكديگر كار مشكلي است اما با مديريت مدبرانه نظام، زمينههاي گسترش انحراف كنترل شده است.
ذوالنور تاكيد كرد: با مديريت كنوني يا مسئولان حامي اين جريان به باطن انحراف پي برده و زمينه حل مشكل حاصل ميشود يا لايههاي مختلف جامعه آگاهي بيشتري پيدا ميكنند و اگر برخوردي صورت گرفت عارضه در جامعه ايجاد نخواهد شد.
وي گفت: عدهاي نظام را به مماشات و عدم برخورد قاطع متهم ميكنند، اما به دليل حساسيت موضوع اين كار با ظرافت در حال انجام بوده و روزانه شاهد برخورد با حلقههاي مختلف جريان انحرافي هستيم.
ذوالنور تصريح كرد: تا زماني كه در مسير ولايت باشيم نگراني وجود ندارد و شيوه تمام حكومتهاي جهان نيز برخورد با اين گونه جريانات به تناسب شرايط روز است.
وي با اشاره به اينكه هر كس با توجه به نزديكي به اهداف نظام و شاخصههايي كه دارد انتخاب خواهد شد، ابراز داشت: در دوران غيبت نيز در عين اينكه اصل بر حاكميت خدا و ولايت رسول و ائمه است با توجه به اينكه نميتوانيم حكومت شخص امام زمان را داشته باشيم به سراغ ولايت فقيه كه داراي مباني عقلي بوده و به حكومت امام عصر نزديكتر است ميرويم.
وي تاكيد كرد: در اين شرايط بايد افضل را انتخاب كنيم زيرا در صورتي كه انتخاب اصلح نداشته باشيم در برابر خداوند پاسخگو خواهيم بود كما اينكه فرد اصلح نيز لغزشهايي داشته باشد.
جانشين سابق نماينده ولي فقيه در سپاه خاطرنشان كرد: توجه كنيم كه جبهه خودي و جريان انقلاب و جبهه اصولگرايي با اين مباحث خدشهدار نشود.
کد خبر 54308
تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۲
جانشين سابق نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به برخي شرايط كنوني كشور گفت: نظام در حال برخورد با جريان انحرافي است.