در پی این اقدام، گروه های لبنانی درباره پیامدهای تصمیم اخیر شورای همکاری خلیج فارس هشدار دادند.
ولید جنبلاط، نماینده پارلمان لبنان گفت: تصمیم آنها دلایل خودش را داشته اما ما در لبنان نمی توانیم این تصمیم را تحمل کنیم.
سلیم الحص، نخست وزیر اسبق لبنان هم گفت: این تصمیم وحدت لبنانی ها را نشانه گرفته است.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم قطعنامه شورای همکاری خلیج فارس را محکوم کرد.
خوشحالی صهیونیستها هم در این باره درخور تامل است؛ تزیپی لیونی، وزیر امور خارجه پیشین رژیم صهیونیستی قرار دادن حزب الله لبنان در فهرست تروریسم را اقدامی دقیق و مهم ارزیابی کرد.
در همین حال سعد حریری که از مهره های عربستان سعودی در لبنان است علت این اقدام شورای همکاری خلیج فارس را نقش مقاومت لبنان در سوریه و یمن دانست.
این اقدام سران عرب منطقه ضد حزب الله، همزمان با سفر یک هیئت صهیونیست به ریاض انجام شد.
این در حالیست که در سال های اخیر رژیم صهیونیستی و عربستان بارها تلاش کرده اند از مقاومت منطقه به خاطر خنثی کردن طرح هایشان انتقام بگیرند.
رژیم عربستان همچنین برای رسیدن به اهدافش در این راستا می کوشد دولت لبنان را در فشار بیشتری قرار بدهد؛ به ویژه پس از آنکه جبران باسیل، وزیر امور خارجه لبنان در نشست اخیر عرب ها در قاهره از آنچه عرب های شورای همکاری خلیج فارس اجماع عربی می خوانند، تخطی و با سیاست های آنها در منطقه همراهی نکرد.
محور ضد لبنانی که آل سعود آن را راهبری می کند اخیرا هم کمک 3 میلیارد دلاری به لبنان را به بهانه مواضع حزب الله متوقف کرد. عربستان سعودی همچنین سفر اتباع خود را به لبنان ممنوع و تهدید به اخراج هزارن کارگر لبنانی شاغل در حوزه جنوبی خلیج فارس کرد.