مهمترین محورهای که امروز روزنامههای زنجیرهای اصلاحات به آن پرداختند، عبارتاند از:
1. ادعای جدید اصلاحطلبان «در پی انفعال دولت روحانی، حضور احمدی نژاد جدی شده است»؛ روزنامه قانون در یادداشتی با عنوان «شوخی شوخی، احمدینژاد جدی میشود» مدعی شده است که کابینه دولت یازدهم با کلیددار پاستور همراهی نمیکند و «دولت حسن روحانی این روزها وقت زیادی را صرف پاسخ به انتقادها طرفداران احمدینژاد میکند. این موضوع باعث میشود تا دولتمردان دولت های نهم و دهم فرصت این را پیدا کنند که علاوه بر پاسخگویی به این انتقادات فرصتی برای احیای خودشان پیدا کنند.»
2
3. فقدان اتاق فکر؛ انتقاد مشارکتیها به روحانی؛ پس مصطفی معین، عضو دیگر حزب منحله مشارکت، ضعف دولت یازدهم را فقدان «اتاق فکر» و محافظهکاری «کابینه» دانست.
عبدالله رمضانزاده از اعضای فعال فتنه 88 و عضو تندرو اصلاحات اظهار داشت: «در حالی که آقای روحانی به تنهایی بار دولت را به دوش کشیده و فاقد یک تیم فکری قوی و منسجم بوده است. نکته دیگر اینکه شرایط اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کنونی از بسیاری از جهات با شرایط دولت اصلاحات متفاوت است. در دو سال گذشته نیز آقای روحانی فرصت کافی برای ساماندهی تیم همراه خود را نداشته است. به نظر من آقای روحانی برای حرکت بهتر در مسیر آینده حتماً باید یک اتاق فکر منسجم تشکیل بدهد و از نیروهای تحول خواه و جلو برنده جامعه استفاده صحیحتری کند.»
4
5. جدال در میان اصلاحطلبان پیرامون توانایی «مدیریت» محمدرضا عارف! فاطمه راکعی معتقد است که اصلاحطلبان باید «حرمت» نگه دارند و ریاست مجلس به «ژن» خاصی نیاز ندارد و در ادامه اظهار داشت: «به عنوان یک اصلاحطلب که در شورایعالی سیاستگذاری اصللاح طلبان عضو هستم و قبل از آن نیز شاهد زحمات و تلاش بیوقفه آقای عارف برای انسجام بخشی بین اصلاحطلبان بودهام، میدانم که کارها با مدیریت عالی ایشان بسیار خوب پیش رفت. آقای عارف قبلاً معاون اول رئیس دولت اصلاحات بودهاند و مدیریتهای کلان داشتهاند و از آنجایی که از نزدیک با شیوه کار او آشنا هستم، گواهی میدهم آقای عارف با عملکرد و تفکر اصلاحطلبی که دارند به خوبی میتوانند از عهده اداره مجلس برآیند.»
6. رأی مینو خالقی ابطال شد؛ اصلاحطلبان اصفهان به آرزوی خود رسیدند؛ روزنامه آرمان امروز مخالفان رأی مینو خالقی را «اصلاحطلب نماها علیه خالقی» دانست؛ نفر جایگزین خانم خالقی، علیرضا آجودانی عضو لیست اصلاحطلبان است. سید احمد میر مرشدی، عضو سابق هیات نظارت بر انتخابات اصفهان، گفت: «در حقیقت هم قطاران و همفکران خالقی در جبهه اصلاحطلبان، مستندات رد صلاحیت این نامزد را افشا کردند وگرنه شورای نگهبان علم لدنی ندارد.»
7
8. بازخوانی اعلام حضور رسمی حجتالاسلام روحانی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم؛ روزنامه شرق در بیان تصویر پیشینی از حسن روحانی نوشت: «تا پیش از فروردین ۹۲ حتی احتمال حضور روحانی در انتخابات در حد حدس و گمان بود، چه برسد به احتمال انتخاب او بهعنوان یازدهمین رئیسجمهور ایران»
9. بازتاب سخنران حمایتی آیتالله مقتدایی پیرامون اثرگذاری برجام بر اقتصاد کشور و انتقاد از مخالفان برجام در کشور
· استراتژی حسن روحانی در سال 1395 به روایت اصلاحطلبان
«سال 95 سال سختی برای دولت حسن روحانی است» روایت روزهای آغازین اصلاحطلبان برای ترسیم وضعیت دولت یازدهم هست؛ آنان معتقدند که «امسال سال چندان آسانی برای روحانی نخواهد بود، سالی که نه از مذاکرات 1+5 خبری است و نه از تحریمها.» بنابراین حجتالاسلام روحانی برای به فکر تحقق وعدههای انتخاباتی خرداد 1392 باشد زیرا به روایت اصلاحطلبان دیگر بهانهٔ از «مذاکرات» خبری نیست. اما اصلاحطلبان پس از مدتی مرجع ضمیر خود را از «دولت» به «منتقدان» تغییر دادند.