يك شركت ايراني در اين نمايشگاه كه در آن 60 كشور محصولات خود را دربخش دفاعي در يكهزار و 200 غرفه عرضه كرده اند، حضور دارد.
پيش بيني شده است بيش از 34 هزار نفر از 77 كشور از اين نمايشگاه ديدن كنند.
در نمايشگاه قبلي دو سالانه صنايع و خدمات دفاعي آسيا 59 كشور در يكهزار و 57 غرفه محصولات خود را عرضه كردند.
تركيه بزرگترين غرفه پانزدهمين نمايشگاه صنايع و خدمات دفاعي آسيا را به خود اختصاص داده و 25 شركت از اين كشور همسايه ايران در اين نمايشگاه حضور دارند.
ايران، آمريكا، چين، انگلستان، آلمان، كره جنوبي، استراليا، هند، هلند، صربستان، آفريقاي جنوبي، امارات متحده عربي، بلاروس، بوسني، كانادا، روسيه و اوكراين از ديگر كشورهاي شركت كننده در اين نمايشگاه دفاعي هستند كه در جنوب شرق آسيا برگزار مي شود.
وزير دفاع مالزي گفت كه شركت هاي پيشرو در امور دفاعي و امنيت بين المللي در نمايشگاه حضور دارند. ايرباس، 'بل هليكوپتر' توليدكننده بالگردهاي آمريكايي، شركت 'فينمكانيكا' كه در بخش مكانيك پرواز، بالگرد، هوافضا و الكترونيك دفاعي و امنيتي تخصص دارد از جمله شركت هاي بزرگ شركت كننده در نمايشگاه دفاعي مالزي هستند.
در حاشيه پانزدهمين نمايشگاه صنايع و خدمات دفاعي آسيا در مالزي قرار است ميزگردها و همايش هايي در مورد امنيت سايبري، مواد منفجره و حملات شيميايي و بيولوژيكي و كمك هاي بشردوستانه و امدادرساني برگزار شود.
در اين نمايشگاه كه تا روز جمعه در كوالالامپور ادامه دارد، ميزگرد مذاكرات رؤساي ارتش كه يكي ديگر از ويژگي هاي بسيار مهم اين نمايشگاه است برگزار مي شود. در اين ميزگرد مسائل مربوط به صنايع دفاعي بررسي خواهد شد.
اين نمايبشگاه نخستين رويداد دفاعي و امنيتي جهاني است كه در آن به معرفي يك بخش خاص بهداشت و درمان در ميدان جنگ مي پردازد.
وزير دفاع مالزي اسفند ماه گذشته در تشريح شرايط برگزاري پانزدهمين كنفرانس و نمايشگاه خدمات دفاعي آسيا گفته بود كشورهاي زيادي براي شركت در نمايشگاه ابراز علاقه كرده اند از جمله ايران كه خواستار فروش در اين نمايشگاه است.