کد خبر 562076
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۸

اعضاي كادر فني تيم ملي تكواندوي ايران، كسب عنوان قهرماني در مسابقات آسيايي و تداوم موفقيت ها در اين رشته ورزشي را ثمره برنامه ريزي و برگزاري منظم ليگ در رده هاي سني مختلف و همچنين وجود عدالت در تيم ملي مي دانند.

به گزارش مشرق،تيم ملي تكواندو بزرگسالان ايران با تركيبي جوان و بدون تكواندوكاران المپيكي و نامدار خود در بيست و دومين دوره رقابت هاي قهرماني آسيا به ميزباني فيليپين حضور يافت و با كسب سه مدال طلا و دو نقره، با اقتدار بر سكوي نخست ايستاد.
رقابت هاي تكواندوي قهرماني بزرگسالان آسيا از 30 فروردين ماه تا يكم ارديبهشت ماه با حضور نمايندگان 31 كشور آسيايي در شهر مانيل فيليپين برگزار شد. تيم ايران با سه مدال طلاي سعيد رجبي، ميرهاشم حسيني و آرمين هادي پور و دو مدال نقره ابوالفضل يعقوبي و عليرضا علياري و 56 امتياز بر سكوي نخست ايستاد.
اين چهارمين قهرماني هوگوپوشان ايران در مسابقات قاره اي بود و تيم كشورمان توانست از عنوان نخست دوره گذشته خود نيز دفاع كند.
كسب عناوين متعدد قهرماني در جهان و آسيا و حضور با چهار سهميه (سه مرد و يك زن) در بازي هاي المپيك 2016ريو، تكواندوي ايران را در مسير موفقيت قرار داده است.
«نعمت اله خليفه» سرمربي تيم ملي تكواندوي ايران در مسابقات آسيايي فيليپين گفت: حريفان با همه توان وارد مسابقات شده بودند تا علاوه بر تكميل سهميه حضور در المپيك، بتوانند در مسابقات قاره اي نيز موفق باشند.
وي افزود: از شش تكواندوكار اعزامي، پنج فيناليست داشتيم و توانستيم با تيمي كه ميانگين سني آن 19 سال بود، با اختلاف زياد نسبت به كره جنوبي كه در رتبه دوم جاي گرفت به قهرماني برسيم.
خليفه با اشاره به اينكه همه نفرات تيم ايران براي نخستين بار در مسابقات آسيايي شركت مي كردند، گفت: جوانان ايران بار ديگر شگفتي ساز شدند و خوشحالم كه چند چهره جديد و قابل اتكا را به ورزش كشورمان معرفي كرديم.
وي با تاكيد بر اينكه خوشبين ترين كارشناسان نيز پيش بيني چنين قهرماني مقتدرانه اي را نداشتند، ادامه داد: با وجود زمان بسيار كم، تمرينات فشرده اي داشتيم و با ايمان و اعتقاد كارمان را پيش برديم.
سرمربي تيم ملي ايران با اشاره به اينكه نفرات فعلي مي توانند چند سال به تكواندوي ايران كمك كنند، گفت: نبايد از ليگ هاي رده هاي سني مختلف كه در اين سال ها كمك شاياني به ما داشته است، غافل شويم. هر كشوري كه در رشته هاي مختلف ورزشي داراي ليگ پويا باشد، حتما به موفقيت مي رسد.
خليفه تصريح كرد: به طور مثال در فوتبال اسپانيا با وجود باشگاه هايي چون رئال مادريد، بارسلونا و اتلتيكومادريد و بازيكن سازي آنان، تيم ملي اسپانيا به قهرماني در جام جهاني و جام ملت هاي اروپا دست يافت.
وي در مورد ادامه همكاري با فدراسيون تكواندو، گفت: وظيفه ام هدايت تيم در قهرماني آسيا بود و هرگاه نياز باشد به تكواندوي ايران كمك خواهم كرد.
«پيام خانلرخاني» از مربيان جوان و پرافتخار تكواندوي ايران در عرصه باشگاهي و ملي نيز  تصريح كرد: اين نتيجه، حاصل تلاش كادر فني و بازيكنان و حمايت هاي فدراسيون بود.
وي افزود: براي حضور در اين رقابت ها به خوبي از لحاظ فني و روحي آماده شده بوديم و معتقدم سرمربي تيم كه يك روانشناس ماهر است در رسيدن به اين موفقيت نقش مهمي داشت.
خانلرخاني اظهار داشت: كشورهاي آسيايي با قدرت راهي فيليپين شده بودند و حتي ازبكستان سه قهرمان جهان را در تركيب خود داشت. كره جنوبي، تايوان و چين نيز ديگر قيبان اصلي ايران بوده كه مانعي براي موفقيت تيم جوان ايران نشدند.
وي با اشاره به درخشش جوانان تكواندوي ايران، گفت: اين نفرات چند مرحله مسابقات انتخابي را برگزار كرده و باور كنيد شش تكواندوكار ديگر هم در اردو داشتيم كه مي توانستند در آسيا قهرمان شوند و اين مساله نشان از پشتوانه سازي در اين ورزش دارد.
مربي تيم ملي ايران گفت: نفرات جوان به خوبي از فرصت طلايي كه در اختيار آنان گذاشته شد، استفاده كردند و نام خود را در جمع بزرگان قرار دادند. تكواندوي راه خود را پيدا كرده است و چنانچه بازيكنان بزرگ كم كاري كنند، خيلي زود جايگاه خود را در تيم ملي از دست مي دهند.
وي گفت: قطار تكواندوي ايران با سرعت مسير صحيح را طي مي كند و با برگزاري مسابقات داخلي مختلف، برنامه ريزي، حضور مربيان و تكواندوكاران جوان شايسته به اين زودي ها متوقف نخواهد شد.
منبع: ایرنا