به گزارش مشرق به نقل از برنا دنیای مجازی علاوه بر نکات مثبت،نکات منفی و غیراخلاقی هم در بر دارد؛ برای مثال هر آنچه که نمیتوان به صورت معمول در فروشگاههای حقیقی به فروش رساند، میتوان از فروشگاههای مجازی خریداری کرد! تعدادی از فیلمهایی که در حالت عادی و حتی در سینماهای اروپا و آمریکا هم اکران نمیشوند، در ایران به آسانی و با قیمتی پایین که معمولا بستهای(شامل ۵۵ فیلم) ۱۵ تا ۱۸ هزار تومان است، از طریق ارسال با پست به دست مردم در سراسر ایران، از استانهای شرقی کشور تا غربیترین استان ها و جای جای محلههای حاشیه ای پایتخت می رسد.
جالب این جاست که در تبلیغ این سایتها معمولا از جملات ممنوعه به صورت مُقَطع استفاده می شود تا سایت مورد نظر فیلتر نشود! و برای بازارگرمی حتی عکس و کلیپ فیلمهای عرضه شده را نیز در اختیار کاربران قرار می دهند.
مهدی صرامی، معاون مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اردیبهشت امسال طی گفتوگویی با خبرنگار برنا (دستورالعمل مربوطه در راه است/ از هر سایتی خرید نکنید!) گفت: آیین نامه ای در زمینه رسانه های دیجیتال با عنوان"آییننامه ساماندهی و توسعه رسانهها و فعالیتهای فرهنگی دیجیتال"تهیه شده که با ابلاغ دستورالعمل مربوطه، صدور مجوز برای فروشگاه های مجازی انجام شده و مردم از خرید درست خود اطمینان حاصل خواهند کرد.
وی تاکید کرد: همکاریها و تدابیری در صورت اجرای کامل این آیین نامه با وزارت بازرگانی و وزارت ارتباطات و شرکت پست انجام خواهد شد تا شرکت پست جهت ارسال محصولات این فروشگاهها، مجوز این سایت ها را بررسی کرده و سپس اقدام به ارسال این محصولات کند.
در حالی که به نظر می رسد عدم ابلاغ این آیین نامه،باعث پخش محصولاتی اینچنینی از شرکت پست شده باشد، کماکان برخی فروشگاه های مجازی اقدام به فروش محصولات مساله دار خود می کنند و توجهی به آسیب های فرهنگی خود به جامعه ندارند.
تعدادی از فیلمهایی که حتی در سینماهای اروپا و آمریکا هم اکران نمیشوند، در ایران به آسانی از طریق ارسال پستی به دست مردم در سراسر ایران حتی نقاط دورافتاده میرسند.