به گزارش مشرق، سردار سرلشکر سیدحسن آقایی فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در سخنانی با اشاره به رسالت خطیر نیروی انتظامی در اجرای طرح امنیت اخلاقی اظهار داشت: امنیت اخلاقی سرمایه و مزیت بزرگ جامعه ی اسلامی ما است و نهادهای متولی امنیت و نظم اجتماعی نباید اجازه دهند با سهل انگاری و سهل اندیشی عده ای، این عرصه مورد تعرض و تاخت و تاز هنجارشکنان بی مبالات و یا اشرار و نفوذی های دشمن قرار گیرد.
وی افزود: اقدام نیروی انتظامی در پرداختن به طرح امنیت اخلاقی منطبق بر قانون و خواست مردم بوده و این نیرو با هوشمندی و مراقبت های لازم بایستی تمامی همت و تلاش خود را در اجرای موثر و مفید آن بکار گیرد.
سرلشکر فیروزآبادی منظومه دیدگاههای حضرت امام (ره) و رهبر عزیز حضرت امام خامنه ای، پیرامون موضوع فرهنگ، اخلاق و صیانت از ارزش های دینی و احکام شرع مقدس در مسائل مختلف را راهنمای آحاد جامعه به ویژه نهادی مسئول در این موضوع دانست و تصریح کرد: مراجعه به آراء و فتاوای امام عظیم الشأن راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به ویژه در مقوله حجاب که منبعث از آموزه های قرآن و احکام شرعی و تعالیم اسلام عزیز است، برای آحاد مردم و مسئولین ارجمند جامعه لازم است و می تواند به دور از هر گونه هیجان و تعصب به گونه ای منطقی و مستند ملاک اقدام و عمل نهادهای قانونی قرار گیرد و موجبات امنیت و آرامش اجتماعی را فراهم آورد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بروز برخی از رفتارهای ناهنجار و مفاسد اخلاقی در جامعه را ناشی از فقدان یک نگاه و برنامه قوی، قاطع، هوشمند و همه جانبه در کشور قلمداد و تأکید کرد: در یک تحقیق انجام شده دانشگاهی نشان داده شده؛ هنجارشکنی ها و مفاسد باعث بدبینی و وسواس جوانان نسبت به سلامت اخلاقی جامعه گردیده و جوانان حدود 30 ساله کشور اعم از دختر و پسر را از ازدواج ترسانده است . بطوری هر جوانی نگران آن است که اگر زوجی انتخاب کند خدای ناکرده او نیز مثل آنهایی باشد که او در جامعه مشاهده می کند!بنابراین نباید اجازه داد با کج فهمی و وسوسه برخی ناپاکان، دام بسیار خطرناکی که به نام هنجارشکنی های اخلاقی در جامعه سر راه آحاد مردم به ویژه جوانان آینده ساز گسترده شده است به نتیجه دلخواه برسد و این امر موجب کاهش ازدواج جوانان و در نتیجه کاهش باروری جمعیت کشور شود.
سرلشکر فیروزآبادی با اشاره به چند بعدی بودن طرح امنیت اخلاقی و نقدهای غیرمنصفانه پیرامون آن گفت: در حالی که این طرح چهار جرم هنجارشکن «مزاحمت نوامیس»، «کشف حجاب»، «آلودگی صوتی» و «رفتارهای پرخطر» را شامل می شود، تمرکز بر یک بعدی معرفی کردن آن که متأسفانه با جنجال آفرینی برخی رسانه ها و ترویج مطالب نادرست و غیردقیق در شبکه های اجتماعی همراه شده است، امری ناپسند و محکوم است.
وی افزود: باید با هوشمندی و جلب حمایت دولت مردان و مردم بسترهای موفقیت طرح امنیت اخلاقی جامعه فراهم شود. لذا نه تنها نباید چند وجهی بودن این طرح با هوچی گری در محاق فراموشی قرار گیرد ، بلکه تبیین و آگاهی بخشی نسبت به ابعاد و زوایای مختلف این طرح در منابر وعظوخطابه و دانشگاهها و مدارس و رسانه های جمعی امری ضروری است که اهتمام جدی و هوشمندانه در قبال آن ضمن تقویت حمایت ملی، بسترهای موفقیت طرح را نیز تنظیم و فراهم تر خواهد کرد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کوتاهی برخی از دستگاههای فرهنگی، آموزشی، تربیتی کشور را عامل بعضی هنجارشکنی ها در عرصه فرهنگ و اخلاق جامعه دانست و خاطر نشان کرد: اگر دستگاههای مسئول به رسالت و وظایف خطیر خود عمل کنند از اجرای طرح هایی چون طرح امنیت اخلاقی در جامعه توسط نیروی انتظامی بی نیاز می شویم.
سرلشکر فیروزآبادی تأکید کرد: اگر در جامعه تکلیف واجب قرآنی امر به معروف و نهی از منکر سازی و جاری باشد، جامعه مصونیت پیدا می کند و در برابر زمینه های ناهنجاری و نیز هنجارشکنان مقاوم میشود.
وی ملت ایران را ملتی فهیم، خردمند و با بصیرت معرفی و با برجسته دانستن ویژگی دشمن شناسی آنان افزود: آنچه امروز نیروی انتظامی درصدد مقابله با آن است در واقع همان واقعیت تلاش و برنامه دشمن برای مقابله با ارزش های دینی، انقلاب و نظام اسلامی است که پس از ناکامی توان و ظرفیت خود در عرصه جنگ های سخت و نیمه سخت به جنگ نرم و آماج قرار دادن ارزش ها و بنیان های اخلاقی و فرهنگی جامعه روی آورده است.
سرلشکر فیروزآبادی تصریح کرد: طرح امنیت اخلاقی هنجارشکنان را نگران و اشخاص و جریان های غرب گرا و مروجان بی بند و باری در جامعه را منفعل ساخته است به گونه ای که به اظهار نظرهای متناقض و در تضاد با قانون و احکام اسلام پرداخته اند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه «برخی از ما مسئولین کشور، متأسفانه فراموش کرده ایم که زمامدار و کارگزار در چه کشوری هستیم؟» گفت: این ملت چند صد هزار شهید و جانباز در راه قرآن داده است؛ بهتر است عینک سیاسی و جناحی را بر زمین بگذاریم و مقداری به اجرای فریضه ی فراموش شده امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بیاندیشیم چرا که اگر چنین نکنیم علاوه بر تحمل آثار تخریب فرهنگ ملی اسلامی، در آخرت بایستی پاسخگو باشیم.
وی تصریح کرد: غیرت ملی و تعصب دینی به ما حکم می کند برای خشنودی خداوند و امنیت و آرامش روحی و روانی جامعه به اقامه امر به معروف و نهی از منکر برچسب سیاسی نزنیم و با یک اراده و عزم فراگیر و همگانی به برپا داشتن آن بپردازیم تا به جامعه ای در تراز انقلاب و اسلام ناب محمدی (ص) برسیم و الگوی نو به جوامع بشری معرفی و عرضه کنیم.
فیروزآبادی بازگشت به اعتماد به نفس ملی و یادآوری پیشینه متعالی فرهنگ ملت بزرگ و دارای تمدن و فرهنگ ایرانی که بر اثر برخی رویکردهای منفعل غرب پرستانه در کشور مورد تهدید قرار گرفته است را امری ضروری معرفی و گفت: ملتی که شناخت صحیح و دقیقی از هویت تاریخی و الگوهای متعالی خود نداشته باشد هر آن به دنبال الگوهای یک بار مصرف وارداتی و بی هویتی حاصل از این رویکرد است که گسترش معضلات فرهنگی، سیاسی و امنیتی در جامعه را در پی خواهد داشت.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه حجاب مقوله ای عجین شده با هویت ایرانی است که با ظهور اسلام و پدیدار شدن احکام اسلامی در جامعه ایرانی، مورد توجه جدی و مستمر قرار گرفته است گفت: حجاب به عنوان یک ارزش در جامعه ایران قرن ها است که پذیرفته شده است و با توجه به تأثیر آن در امنیت، سلامت و آرامش جامعه، دشمنان اسلام همواره در صدد بوده اند با خدشه دار کردن آن جامعه ما را به سمت بی تقوایی ببرند تا بتوانند اهداف شوم خود را دنبال کنند.
وی تصریح کرد: از آنجا که نیاز به حجاب و پرهیز از برهنگی از گرایشات فطری انسان است خداوند آن را در وجود بشر قرار داده است ، دشمنان در آسیب رساندن به آن نتوانسته اند طرفی ببندند.
سرلشکر فیروزآبادی برنامه ریزی همه جانبه و اعمال سیاست های متناسب با شرایط و امکانات محیطی را از جمله الزامات موفق ساختن طرح امنیت اخلاقی قلمداد و خاطر نشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرموده اند، امنیت، امنیت اخلاقی و امنیت اجتماعی مسئولیت جمهوری اسلامی است و مظهر این امنیت و عامل وسط میدان این امنیت نیز نیروی انتظامی است که بایستی مهربانانه ، مقتدرانه و هوشمندانه و بدون توجه به جنجالآفرینی های جاری قاطعانه از آن صیانت کند.
وی امنیت اخلاقی و امنیت روانی را از حقوق اساسی و مسلم مردم بر شمرد و تصریح کرد: ملتی که در آرامش و امنیت روانی زندگی کند می تواند مسیر پیشرفت و تعالی را با سرعت طی کند و طرح امنیت اخلاقی با ابعاد چندگانه خود در پی تأمین چنین شرایطی برای جامعه به ویژه نسل جوان آینده ساز کشور است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان با حمایت جدی از اقدام نیروی انتظامی در اجرائی کردن طرح امنیت اخلاقی تأکید کرد: اقدام نیروی انتظامی اقدامی قانونی است و هر گونه مخالفت با آن مقاومت برابر اجرای قانون تلقی می شود ، لذا انتظار است با همدلی و همکاری و حمایت های درخور و هنجارسازی مطمئن، دغدغه مردم در خصوص احتمال انحراف اخلاقی خویش و خانواده و فرزندان خود در جامعه را رفع کنیم.
کد خبر 567601
تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با حمایت از طرح امنیت اخلاقی ناجا گفت: طرح امنیت اخلاقی، هنجارشکنان را نگران و جریانهای غرب گرا در کشور را منفعل ساخته است.
منبع: فارس