وی ادامه داد: از آنجایی که هنوز فضا برای خود من نیز مبهم است که آیا حکمم به عنوان مسوول تغذیه ورزشکاران اعزامی به المپیک از سوی وزارت ورزش و جوانان زده خواهد شد یا خیر، فعلا برنامهای در مسئولیت جدیدم ندارم و برای المپیک همان طور که به مسئولان وزارت نیز گفتم در حال حاضر برنامه خاصی که برای المپیکی ها مفید و سودمند باشد، ندارم. زیرا برای انجام کار مفید حداقل به شش ماه زمان نیاز است و در سه ماه باقی مانده تا المپیک تنها میتوانم با ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران، لیست مکملها را برای آنها تهیه کنم.
حضوری همچنین در پاسخ به این پرسش که به گفته دکتر فرج زاده هنوز لیست مکملهای تهیه شده برای تایید نهایی به آزمایشگاه کلن آلمان فرستاده نشده است، در این باره نظر شما چیست؟ اظهار کرد: در این خصوص من هیچ اطلاعی ندارم. اگر این کار صورت نگرفته باشد باید هر چه سریعتر اقدامات لازم انجام شود چون زمان زیادی تا المپیک نداریم.
وی با اشاره به این که هدفگذاری اصلی من برای بازیهای آسیایی 2018 اندونزی است، گفت: بعد از پایان المپیک، اصلی ترین هدفگذاری روی بحث بازیهای آسیایی اندونزی و آماده سازی ورزشکاران برای حضور در این رویداد مهم خواهد بود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان به عقد تفاهمنامهای با کمیته تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی و فدراسیون پزشکی ورزشی اشاره کرد و افزود: به خاطر بالا بودن پتانسیل دانشگاهها در بحث تغذیه و محدود بودن تعداد مشاوران تغذیه در کشور، بنا داریم با عقد این تفاهمنامه بین دانشگاههای علوم پزشکی و فدراسیون پل ارتباطی ایجاد کنیم و از این طریق فرصت کار بیشتری را برای مشاوران تغذیه فراهم کنیم و در آینده به تربیت نیروهای بیشتری در حوزه تغذیه بپردازیم.