در این مراسم کامور بخشایش گفت: بهترین اتفاقی که برای آثار زنان در جنگ میتواند اتفاق بیفتد این است که یک نویسنده زن آن را بنویسد زیرا وقتی زنان از زنان مینویسند میتوانند تمام حالات روحی داستان را بیان کنند. جزئیات نویسی یکی از ویژگیهای قابل توجه آثار نویسندگان زن است.
وی افزود: وقتی کتاب «فرنگیس» را مطالعه کردم دانستم که این کتاب یکی از کتب با کیفیت در حوزه دفاع مقدس است و معتقدم این کتاب هنوز جایگاه خود را پیدا نکرده است. یکی از ویژگیهای کتاب «فرنگیس» روح و حسِ بومی و مطنقهای آن است که در تمام داستان وجود دارد.
نویسنده کتاب (زندان موصل) اظهار کرد: مهمترین ویژگی کتاب «فرنگیس» پر صحنه بودن آن است به نحوی که میتوان هر صحنه این کتاب را به یک فیلم یا مستند تبدیل کرد.
در این مراسم مهناز فتاحی نویسنده کتاب «فرنگیس» گفت: در داستان «فرنگیس» من به عمد فضایی بومی ترسیم کرد و علاقهمندبودم خواننده کتاب در ذهن خود بتواند یک زن کرد که در داستان گفته شده است مثل یک مرد است را در ذهن خود ترسیم کند و میخواهم که کتاب «فرنگیس» کتاب زنان سرزمینم باشد.
وی افزود: من «فرنگیس» را آن جوری که بود توصیف کردم، نه یک کلام کم و نه یک کلام بیش،اما برخی تصور میکنند این کتاب باور پذیر نیست.
در پایان این نشست مهناز فتاحی اعلام کرد سال آینده کتاب «فرنگیس» را برای دو گروه سنی کودک و نوجوان باز نویسی خواهد کرد.