کد خبر 570812
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۸

روزنامه عربستانی عكاظ امروز دوشنبه در مقاله ای به قلم خالد سلیمان با اشاره به انتشار فزاینده آمار و اخبار ضرب و جرح، چاقوكشی و تیراندازی بین مردم، از افزایش 'توحش در جامعه سعودی' خبر داد.

به گزارش مشرق، روزنامه عربستانی عكاظ نوشت: اخبار و مشاهده جر و بحث، ضرب و شتم، چاقو كشی و حمله با ساطور و حتی تیراندازی در فضای عمومی جامعه ما، مرتب تكرار می شود بلكه جرات بر اقدام به قتل در دین و جامعه ما امری عادی شده و احكام دین و قوانین جامعه نتوانسته مانع افزایش آن شود.

خالد سلیمان افزود: در جامعه هایی كه توحش رو به افزایش است و برخی افراد موجب آزار و اذیت در جامعه می شوند تنها قانون است كه می تواند جلوی خشونت و هرج و مرج را گرفته و از تبدیل شدن جامعه به جنگل و اجحاف در حق ضعفا جلوگیری كند.

روزنامه عكاظ افزود: به رغم اینكه قانون در جامعه ما اجازه بروز چنین حوادثی را نمی دهد و با اینكه عاملان اینگونه جنایت ها اغلب به جزای اعمال خود می رسند اما همه قوانین و آداب و رسوم دینی و اجتماعی خواهان توقف بروز ظواهر قتل و ضرب و جرح در جامعه هستند.

روزنامه یاد شده نوشت: طبیعی نیست كه برای یك مساله كوچك شخصی، چاقو كشی صورت گیرد یا شخصی با ساطور به شخص دیگری حمله ور شود بلكه مشكل و اختلاف هرچه باشد باید با مراجعه به قانون حل و فصل شود.

در این مقاله آمده است: ظواهر توحش می بایست با افزایش دانش و آگاهی از طریق راه اندازی رسانه های جدید و نیز شبكه های اجتماعی از جامعه ما دور شود اما متاسفانه برعكس، شاهد افزایش ان هستیم.

سرلشكر منصور التركی سخنگوی وزارت كشور رژیم سعودی نیز اخیرا در یك كنفرانس مطبوعاتی از وقوع روزانه صدها فقره جرم و جنایت در عربستان خبر داد.

وی اعلام كرد: 90 تا 95 درصد جرم و جنایت ها توسط شهروندان عربستانی انجام گرفته است و درصد باقیمانده توسط اتباع خارجی كه شمار آنها از 7 میلیون نفر فراتر نمی رود، انجام گرفته است.

تركی خاطرنشان كرد: طی سال گذشته 96 هزار فقره با میانگین روزانه 270 جرم و جنایت در عربستان صورت گرفت كه 70 درصد مجرمین بازداشت شده اند.

وی تاكید كرد: طی سال گذشته یكهزارو 435 مورد حمله به افراد گزارش شده است كه در مقایسه با سال قبل از آن 7 درصد رشد داشته است و فرآیند سرقت و غارت نیز به عنوان بیشترین جرم های شكل گرفته با همان سرعت ادامه یافته است.

این مقام سعودی افزود: در میان عوامل جرم و جنایت، افراد بیكار و دانشجویان بیشترین درصد را به خود اختصاص داده اند.

منبع: ایرنا