کد خبر 57125
تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۱

درحالی که غول رسانه ای جهان برای شنود مکالمات تلفنی روزنامه خود از مردم انگلیس عذرخواهی می کند؛ باید گفت که این مساله نمی تواند از دید سرویس های اطلاعاتی مخفی مانده و بدون اطلاع آنها صورت گرفته باشد و اگر مرداک برای یک رسوایی لازم باشد عذرخواهی کند، رسوایی دروغ پردازی سلاح های کشتار جمعی عراق است که مقدمات حمله آمریکا و انگلیس به عراق و کشتن بیش از یک میلیون مسلمان را فراهم کرد.

به گزارش مشرق؛ خبرنگاران روزنامه «نیوز آو دِوُرلد» متعلق به مجموعه رسانه‌ای روپرت مرداک، متهم هستند که برای انتشار مطالب جنجالی و پرخواننده با رشوه دادن به پلیس و شنود تلفنی شخصیت‌های انگلیس به زندگی خصوصی این افراد نفوذ کرده‌اند و به همین خاطر روپرت مرداک روز شنبه با اظهار پیشمانی، با انتشار یک آگهی در روزنامه‌های انگلیس از مردم این کشور به خاطر تخلفات مجموعه رسانه‌ای خود پوزش خواست و دو مدیر اجرایی اصلی در مجموعه عظیم رسانه‌ای وی، روز جمعه از سمت‌های خود کناره گرفتند.
وی در این آگهی با ذکر اینکه "می‌دانم که معذرت‌خواهی تنها کافی نیست» قول می‌دهد تا طی روزهای آینده اقدامات اصلاحی مختلفی را در این خصوص به اجرا بگذارد."

گزارش‌ها هم‌چنین حاکی است که پلیس فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی، هم‌اینک تحقیقاتی را در مورد احتمال شنود مکالمات بازماندگان حادثه یازده سپتامبر توسط رسانه‌های متعلق به روپرت مرداک آغاز کرده‌است.

این گزارش ها نشان می دهد که غربی ها مساله شنود تلفنی را خیلی جدی گرفته اند و طوری وانمود می کنند که این مساله تازه ای است. یکی از روزنامه نگاران ایرانی الاصل روزنامه های متعلق به مرداک می گوید که مسئله شنود غیرمجاز توسط رسانه‌های متعلق به روپرت مرداک حدود پنج یا شش سال است که برملا شده‌است. شناختی که از دستگاه های اطلاعاتی و جاسوسی انگلیس و آمریکا وجود دارد نیز نشان می دهد که چنین مساله ای نباید بدون هماهنگی بوده باشد و یا از دید آنها مخفی مانده باشد.

روبرت مرداک که در آمريکا به عنوان يکی از مدافعين منافع محافظه کاران شهرت دارد، چهره اصلی پشت سياست های انگلیس و استراليا محسوب می شود و سپس در آمريکا نفوذ سياسی دارد. مايکل ولف، سردبيرمجله «ادويک» و زندگينامه نويس مرداک می گويد: «مرداک به اندازه ای در سياست انگلیس نقش داشت که رسيدن به مقام نخست وزيری بدون حمايت او غيرممکن شده بود.»

این ها همه نشان می دهد که مرداک رفیق گرمابه و گلستان سیاستمداران انگلیس و آمریکا است و باید گفت به قدرت رسیدن دولتمردان با تکیه بر قدرت تبلیغاتی رسانه های مرداک حداقل کمک های مرداک به آنهاست، در حالی که جنگ افروزی های امریکا و انگلیس بدون حمایت این رسانه ها ممکن نبوده است؛ به طوری که رسانه های مرداک با دروغ پردازی در خصوص سلاح های کشتار جمعی صدام زمینه حمله به عراق را فراهم کرد و با وجود اینکه از سال 2003 تاکنون شعله های جنگ عراق هنوز برافروخته است اما خبری از این سلاح های کشتار جمعی که بهانه جنگ بود، خبری نیست.

اکنون باید گفت اگر مرداک و دارودسته ی رسانه ای اش بخواهند بابت یک رسوایی معذرت بخواهند، آن رسوایی آماده کردن افکار عمومی برای حمله به عراق و برپایی جنگی علیه مسلمانان است که بیش از یک میلیون کشته داشته است. شنود مکالمات تلفنی در مقایسه با چنین جنایاتی شاید بسیار کوچکتر از آن باشد که امروز رسانه های عمومی غربی در تنور آن می دمند.