وی ادامه داد: کشور کرواسی به دلیل مشترکات تاریخی و فرهنگی بین دو کشور و همچنین جایگاه و موقعیت جغرافیاییاش برای ما حائز اهمیت است و همچنین دروازهای است برای روابط ما با کلیه اتحادیه اروپا.
روحانی با بیان اینکه روابط ایران و کرواسی به دلیل تحریم روابط متناسب با ظرفیتهای دو کشور نبوده است، گفت: در این سفر رئیسجمهور و هیات همراه تصمیم گرفتند تا روابط دو کشور را در زمینههای مختلف اقتصادی توسعه دهند، به ویژه در زمینه انرژی و مسئله حمل و نقل.
رئیسجمهور با اشاره به سفر هیات اقتصادی و تجاری کرواسی به ایران گفت: این به معنای اراده سیاسی دولت کرواسی برای توسعه روابط اقتصادی با ایران است.
وی با اشاره به محورهای رایزنیها و مذاکرات بین دو کشور گفت: در دیدارهای دوجانبه توانمندیهایی که ایران در زمینه فنی و مهندسی در کشور کرواسی دارد و ظرفیتهای فراوانی که برای جذب سرمایه و تکنولوژی وجود دارد، مورد بررسی قرار گرفت.
روحانی تاکید کرد: علاوه بر مسائل اقتصادی، دو طرف علاقهمندی خود را برای توسعه روابط فرهنگی، هنری، دانشگاهی و علم و فناوری اعلام کردند.
رئیسجمهور افزود: موضوع توریسم و گردشگری یکی دیگر از موارد مورد اهمیتی بود که دو طرف بر آن تاکید کردند.
وی همچنین بررسی شرایط منطقه بالکان و لزوم ثبات در انسجام بیشتر در آن منطقه و همچنین صحبت در مورد کشورهایی که با معضل تروریسم مواجه هستند را از دیگر موضوعات مورد بحث میان دو هیات نام برد.
روحانی با اشاره به لزوم همکاری ایران و کرواسی برای مبارزه با تروریسم گفت: مبارزه با تروریسم با اراده جدی از سوی همه کشورهای جهان به عنوان یک معضل منطقهای و جهانی مورد تاکید دو طرف بود.
رئیسجمهور با اشاره به احترام مردم کرواسی به دین مبین اسلام، گفت: رئیس جمهور کرواسی تاکید کرد که امسال به عنوان یکصدمین سالی است که در کرواسی اسلام به عنوان دین رسمی مورد توجه بوده است .
وی در پایان گفت: اینکه رئیسجمهور محترم کرواسی در این سفر مفتی اعظم زاگرب را هم به عنوان عضو هیات همراه به تهران آوردهاند، به معنای احترام دولت کرواسی به دین مبین اسلام و رابطه بین دنیای اسلام و مسلمانان کرواسی تلقی میکنیم.