در میان سینماگران، چهره های نامداری همچون فاطمه گودرزی، بهاره رهنما، محمود پاک نیت، سعید پیردوست، محمد متوسلانی، رسول نجفیان، اصغر همت، رضا بنفشه خواه، فلور نظری، پویا امینی، نیما کرمی، سپند امیرسلیمانی، فرحناز منافی ظاهر و ... تاکنون از این کمپین ملی حمایت کرده اند.
در میان اهالی موسیقی هم نام های مطرحی همچون حمید حامی، بابک جهانبخش، محمد معتمدی، کامران رسول زاده، ستار اورکی، مونا برزویی، روزبه نعمت اللهی، سعید مدرس، سپهر شاکری، مهرداد نصرتی و محسن رجب پور نیز دیده می شود.
تعداد زیادی از بازیکنان تیم استقلال تهران نیز در این کمپین ملی حضور دارند؛ چهره های محبوبی همچون وحید طالب لو، امین حاج محمدی، میثم مجیدی، محمدرضا خرسند، بهنام برزای، مهدی مومنی، علی رضا رمضانی، امید نورافکن و میلاد شعبانلو در این لیست حضور دارند.
همچنین دکتر بابک زمانی ( نورولوژیست و رییس انجمن سکته مغزی ایران)، دکتر ایرج فاضل ( رییس جامعه جراحان)، دکتر بهروز برومند (استاد نفرولوژی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی) و همچنین محمدرضا طالقانی ( رییس اسبق فدراسیون کشتی) نیز از این کمپین ملی حمایت کرده اند.
کمپین ملی «قلیان ها را گلدان کنیم» در شرایطی مطرح شده که استعمال دخانیات میان جوانان به یک اپیدمی تبدیل شده و حتی بعضا در رسانه ها از استعمال قلیان توسط مطرح ترین ورزشکاران کشور نوشته می شود. قلیان کشیدن میان جوانان، نوجوانان و زنان نیز بر همین اساس، هر روز بیش از روز پیش گسترده می شود.
در این شرایط است که پیوستن چهره های مطرح و مرجع عرصه های مختلف، می تواند مضرات بسیار زیاد کشیدن قلیان را به سطح عمومی بکشاند و توجه خانواده ها را نیز به این موضوع مهم مرتبط با سلامتی فرزندان شان جلب کند.
بنا به برآوردهای علمی انجام شده توسط وزارت بهداشت، ضررهای ناشی از استعمال قلیان بسیار بیشتر از مصرف سیگار است و نکته جالب اینکه خیلی از علاقه مندان به قلیان، سیگاری هم نیستند. تحقیقات نشان می دهد میزان مواجهه با دود در هر وعده مصرف قلیان معادل استعمال 100-80 نخ سیگار بوده و آلودگی تنباکوهای معطر به ترکیبات سرطان زای قطعی همچون بنزن، فلزات سنگین و نگران کننده تر، آلودگی تنباکو ها حین آماده سازی به برخی از مواد روانگردان این دغدغه را دو چندان ساخته است.
با این اوصاف و در آستانه روز 31 می (10 خرداد) روز جهانی بدون دخانیات و در طول هفته ملی بدون دخانیات، قلیان ها، گلدان می شوند؛ تنگ شان پرآب می شود اما برای عطرآفرینی گل ها نه عطر سرطان زای بنزن.