*****
مهمترین محورهای که امروز روزنامههای زنجیرهای اصلاحات به آن پرداختند، عبارتاند از:
1
2.
3
محمدجواد فتحی در خصوص وضعیت خانم خالقی با ادبیاتی عجیب در گفتوگو روزنامه فرهیختگان اظهار داشت: «همانطور که میدانید مقام معظم رهبری موضوع را به هیات حل اختلاف قوا ارجاع میدهند و نهایتاً این هیات هم نظر شورای نگهبان را میپذیرد و مقام معظم رهبری این نظر را به مجلس ابلاغ کردهاند. بعد از اینکه موضوع ابلاغ شد، دیگر از حیطه بررسی مجلس و هر یک از قوا خودبهخود خارج میشود... تنها راهی که برای مینو خالقی میماند، این است که دادخواست دهد و هزینههای انتخاباتی خود را از شورای نگهبان مطالبه کند.»
5. دستور کاربعدی؛ حمله به قالیباف؛ تیم اتاق تخریب اصلاحات سوژه جدید خود را «شهردارتهران» برگزیدند؛ از یک سو اعضای اصلاحطلب شورای شهر با اغراض سیاسی مانع از خدمت رسانی قالیباف میشوند و از سوی دیگر جریانهای رسانهٔ احزاب اصلاحات از تیم حضور مجدد قالیباف برای ریاست جمهوری خبر میدهند.
در راستای اجرای دستور کار تیم تخریب اصلاحات روزنامه قانون نوشت: «قالیباف همانطور که گفتیم اگر از شهرداری تهران بار ببندد، بدون شک به دنبال جایگاه بالاتری میرود! او اگر به ستادکل نیروهای مسلح نیز گوشه چشمی داشتهباشد، تمام قد برای رسیدن به پاستور دلنگران است. همشهری جلیلی نیز دارای بدنهاجتماعی است که به دلیل سازماندهی خاص قالیباف برای آنها، همواره پشت او خواهند ایستاد. ناگفته نماند شهردار تهران روابط خوبی نیز با جماران دارد و در این راستا از جلیلی پیش است.»
6. گلایه زنان از لیست امید؛ اصلاحطلبان به عهد خود وفادار نبودند؛ آنان به نامزد زن لیست امید برای حضور در هیات رئیسه رأی نداند تا میزان تناسب تکاپوی آنان برای اجرای وعدههای سیاسی آشکار شود. در همین راستا پروانه مافی در گفتوگو با روزنامه ابتکار اظهار داشت: «شاید زنان نماینده با اختلاف محدود آراء نتوانستند در موقعیت هیات رئیسه قرار بگیرند اما آرای بالایی که در این انتخابات کسب کردند نشان میدهد که نگاه کلی و عمومی مجلس نسبت به حضور زنان تغییر کرده و بهبود یافته است بنابراین بنده از هماکنون به شما قول میدهم که برای انتخابات هیات رئیسه سال آینده زنان نماینده در ترکیب هیات رئیسه مجلس جای خواهند داشت.»
7
8. جمهوری ایرانی در تضاد با اندیشه امام خمینی (ره)؛ پس از گذشت چند سال از رخدادهای فتنه 88، مرتضی اشراقی به شعار فتنهگران واکنش نشان داد. مرتضی اشراقی در گفتوگو با روزنامه وقایع اتفاقیه اظهار داشت: «متأسفانه برخی مواقع، اصول بنیادین تفکر امام (ره) که با هیچ تفسیری قابل تغییر نیست، مورد مناقشه قرار میگیرد و ما نباید با تفکر امام (ره) گزینشی برخورد کنیم. من بارها گفتهام، هم تفکری که رأی مردم را تزئینی میداند و معتقد است امام (ره) از سر مصلحت واژه جمهوری را در الگوی حکومت بهکار بردهاند در مقابل اندیشه امام (ره) هستند و هم آنهایی که شعار جمهوری ایرانی میدهند. درواقع بیان امام (ره) دراینزمینه بسیار صریح و قاطع است و جمهوری اسلامی ایران نه یک کلمه کم نه یک کلمه زیاد است.»
· آغاز فتنه انگیزی اصلاح طلبان برای مراسم رحلت امام خمینی (ره)
حالا پس از گذشت یک سال بار دیگر تیم تخریب اصلاحات در تلاش برای تکرار سناریو پیشین است؛ روزنامه آرمان امروز از نزدیکترین روزنامهها به خانواده هاشمی رفسنجانی خبر از فتنهگری در حرم امام خمینی (ره) میدهد و در همین راستا با مصادره سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی نوشت: «این روزگار سبب غربت یاران خمینی شده با او سخن بگویند تا کمی از سنگینی غم خود بکاهند اما چند سالی است که برخی دلواپسان در این روز دست به اقداماتی میزنند که نوعی تسویه حساب سیاسی با گرایشات متضاد با خود است البته در زمان دولت قبل این عقده گشاییها بیشتر بود چنانکه همگان در خاطر دارند. اکنون هم که دلواپسان شکست تلخی را از مردم در انتخابات اسفند ۹۴ پذیرا شدند مترصد تلافی هستند و شاید از همین رو بود که ۲۴ آنلاین دیروز نوشت؛ «برخی اخبار حکایت از این دارد که افرادی برای اخلال در مراسم و سخنرانیهای سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) برنامهریزی کردهاند. بر اساس این برنامهریزیها، تصمیم گرفته شده که هنگام سخنرانیهای برخی شخصیتها که ۵ شنبه ۱۳ خرداد برگزار میشود یا حین سخنان حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی شعارهایی سر داده شود و با رفتارهای خاص از ادامه مراسم جلوگیری شود. گفته میشود با بیان صریح هفته گذشته رهبر معظم انقلاب درباره مخالفت با برهم زدن سخنرانیها و لزوم تحمل مخالف، تصمیم افراد مذکور مورد تردید جدی قرار گرفته است. گفتنی است در برخی مراسم سالهای گذشته، افرادی با برنامهریزی خاص، مراسم حرم امام راحل (ره) را به هم ریختهاند.»