به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاري فارس، آيتالله سيد احمد خاتمي امام جمعه موقت تهران و عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري که در همايش امنيت ملي و انضباط اجتماعي سخن ميگفت، به پيروزي انقلاب اسلامي اشاره کرد و اظهار داشت: هنوز 2 ماه از پيروزي انقلاب اسلامي نگذشته بود که دشمنان انقلاب جنگ سخت بر عليه ملت ايران آغاز کردند.
وي با بيان اينکه شروع جنگ عليه ملت ايران از سال 59 آغاز نشده بود بلکه آغاز سال 58 بود، افزود: دشمن علاوه بر جنگ تحميلي 6 کودتا را عليه انقلاب اسلامي به پا کرد و زماني که با هوشياري مردم کودتاهاي آنها ناکام ماند دشمنان تصميم گرفتند جنگ نرم را عليه ملت ايران آغاز کنند.
خاتمي در ادامه گفت: بعد از ارتحال امام(ره) دشمنان جنگ نرم را عليه ملت ايران آغاز کردند و بطور آرام حرکت کرده و به قدرت دست يافتند.
عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري با بيان اينکه دشمنان در جنگ نرم پيامبر مکرم اسلام را خشونت خوانده، امر به معروف و نهي از منکر را زير سؤال برده و به مهدويت و ارزشهاي انقلاب اسلامي اهانت کردهاند، گفت: دشمنان ميخواستند امام را به موزه تاريخ بسپارند تا ارزشهاي انقلاب اسلامي به موزه سپرده شود و از آن سخني ديگر مطرح نباشد.
وي با اشاره به انتخابات رياست جمهوري سال 84، گفت: در مقطع انتخابات سال 84 مسئله، بحث انتخاب يک رئيس جمهور نبود بلکه همه مردم آمدند و به کسي که تمسک به ارزشهاي انقلاب اسلامي ميکرد، راي دادند تا مهاجمان جنگ نرم عقده به دل بگيرند.
خاتمي با بيان اينکه مهاجمان جنگ نرم در انتخابات 88 در پي آن بودند که به هر چيزي که ميخواستند برسند، خاطرنشان کرد: ما فتنه 88 را معلول يک انتخابات نميبينيم چرا که فتنه اخير نتايج 20 سال عقدهگشايي عليه ارزشهاي انقلاب اسلامي بود که البته با تدبير مقام معظم رهبري و همراهي مردم خنثي شد و اکنون نفسهاي آخر خود را ميکشد.
امام جمعه موقت تهران افزود: فتنهگران تلاش ميکردند تا در 22 خرداد امسال جمعيت کثيري را به خيابان بياورند اما عليرغم تمامي تلاشها، آنها نتوانستند چنين کاري را بکنند تا اينکه وزراي خارجه آمريکا و فرانسه اظهار تاسف کنند.
وي مهمترين هدف فتنهگران را حذف نظام ولايي دانست و با بيان اينکه حذف ولايت فقيه هدف کليدي و استراتژيک جريان فتنه بود، گفت: فتنهگران ميخواستند با ناامن کردن جامعه استفاده لازم را از يک جامعه ناامن ببرند.
خاتمي در ادامه به امنيت اشاره کرد و با بيان اينکه نگاه ما به امنيت بايد بسترساز رشد و تعالي کشور باشد، گفت: رشد سياسي، فرهنگي، اقتصادي و صنعتي کشور تنها با امنيت جامعه محقق شدني است.
عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري با اشاره به آيه 112 سوره نحل، گفت: قرآن کريم، امنيت، آرامش و رفاه را سه ويژگي جامعه امن معرفي کرده است.
وي با بيان اينکه جامعه مهدوي در قرآن جامعهاي امن تعريف شده است، خاطرنشان کرد: امام سجاد(ع) در دعاهاي خود، امنيت را يک نعمت بزرگ توصيف کرده است.
خاتمي با بيان اينکه امنيت نعمت است و طبق فرمايش خداوند اگر ناسپاسي نعمت صورت گيرد خداوند آنرا از انسان و جامعه خواهد گرفت، اظهار داشت: اگر ميخواهيم از نعمت امنيت پاسداري کنيم بايد 3 عنصر دين، رهبري و وحدت را بعنوان عناصر امنيت بشناسيم و از آن حراست کنيم.
وي با بيان اينکه اکنون امنيت در جامعه حاکم است و اگر شبهاي تهران را ببينيم به برکت دين شاهد امنيت خواهيم بود، تاکيد کرد: البته نبايد فراموش کرد که عدهاي بودند، هستند و تا ظهور امام زمان(عج) خواهند بود که به مسائل ديني بيتوجهي ميکنند.
امام جمعه موقت تهران با بيان اينکه دشمن براي مقابله با دين مردم مسلمترين اعتقادات آنها را شبههباران ميکند، گفت: امنيت امروز ما به برکت احکام اسلام و دينداري ماست و اگر ما حافظ دين باشيم، حافظ امنيت خود خواهيم بود. بيحجابي موجب ناامني اجتماعي و فروپاشي خانوادهها ميشود و اين مسئله امروز براي همه مسئولان ما پذيرفته شده است.
خاتمي با بيان اينکه برخي باندها در حال دامن زدن به ناامني هستند، گفت: خوشبختانه دولت در حال برخورد با اين باندها است.
وي با اشاره به عنصر رهبري گفت: نفس حضور رهبري در جامعه موجب انضباط و امنيت است و ما بايد به اين مسئله بيشتر توجه کنيم و قدر امنيت را بدانيم.
امام جمعه موقت تهران با بيان اينکه برخيها 13 ماه است که نهاد عزت و عظمت کشور يعني ولايت فقيه را تخريب ميکنند، گفت: فتنهگران داخلي همراه با وابستگان خارجيشان تلاش مداومي براي تخريب ولايت فقيه کردهاند.
خاتمي وحدت را سومين عنصر امنيت دانست و گفت: وحدت تنها با همدلي همه مسئولان و مردم شکل ميگيرد که بايد راههاي حفظ وحدت را بررسي کرد.
عضو مجلس خبرگان با بيان اينکه مهاجمان جنگ نرم در انتخابات 88 در پي آن بودند که به هر چيزي که ميخواستند برسند، افزود: ما فتنه 88 را معلول يک انتخابات نميبينيم چرا که فتنه اخير نتايج 20 سال عقدهگشايي عليه ارزشهاي انقلاب اسلامي بود.