با وجود آن که پنج ماه از سال گذشته، هنوز قرارداد پیمانکارهای معاونت خدمات شهری شهرداری تهران منعقد نشده که موجب سردرگمی آنها شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی مشرق، بیش از پنج ماه از آغاز سال 90 می گذرد و همچنان پیمانکاران خدمات شهری پایتخت در بلاتکلیفی به سر می برند. اما چه اتفاقی موجب روی دادن چنین وضعیتی شده است؟
آنها تا کنون در دو نوبت دو ماهه قرارداد خود را تمدید کرده اند که به صورت موقت بوده است. پرداخت چنین قراردادی که برای سومین مرتبه و تا پایان شهریور ماه تمدید شده، به صورت علی الحساب و با توجه به تعرفه سال 88 بوده است.
این اتفاق در حالی روی می دهد که قراردادهای این چنینی، به دلیل سرمایه گذاری میلیاردی پیمانکارهای طرف قرارداد شهرداری، حداقل به صورت یک ساله بسته می شود. در چنین صورتی، اقدام به برنامه ریزی و سرمایه گذاری می کنند؛ اما در سال جاری چنین اتفاقی روی نداده که جای تعجب دارد.
همین مشکل موجب شده تا تردیدهایی در سرمایه گذاری روی این بخش که به صورت مکانیزه درآمده، صورت گیرد. از سوی دیگر، این شرکت ها نیروی انسانی قابل توجهی را در اختیار دارند (برخی رقمی نزدیک به 20 هزار نفر را عنوان می کنند) که در نحوه همکاری با آنها نیز دچار ابهام شده اند که نمی دانند بایستی چگونه و تا چه زمانی با آنها قرارداد منعقد کنند.
این وضعیت با سردرگمی پیمانکارها همراه شده است. معاونت خدمات شهری نیز با وجود گذشت ماه ها، دلیلی را برای این اتفاق عنوان نکرده و به رویه مبهم خود ادامه داده است.
این اتفاق در حالی تداوم دارد که این بخش از فعالیت ها شهرداری، تاثیر جدی در زندگی مردم و سلامت آنها دارد. اگر اختلالی در این روند خدماتی روی دهد، موجبات نارضایتی شهروندان شده و می تواند تبعات زیست محیطی و سلامتی خطرناکی داشته باشد.
البته این موارد و سردرگمی ها در حالی وجود دارد که پیمانکارها نگرانند که این وضعیت ناشی از تصمیمات انتخاباتی و سیاسی باشد که با توجه به فضای عمومی موجود و شرایط شهرداری تهران، نگران کننده است.