به گزارش سرويس بين الملل مشرق، در حالي که نظرسنجي هاي اخير نشان مي دهد بسياري از آمريکايي ها با ساخت مسجد و مرکز اسلامي در نزديکي محل سابق برج هاي دوقلو در منطقه منهتن نيويورک مخالف اند، بيشترين مخالفان
را کاتوليک ها و يهوديان آمريکايي تشکيل مي دهند؛ اين در حالي است که مخالفت با تاسيس مسجد ياد شده در ميان پروتستان هاي مسيحي تا حدي کمتر از دو گروه ياد شده است.
جنجال هاي محافظه کاران مذهبي در رسانه ها و همچنين شبکه اينترنت در رابطه با اين موضوع منجر به اسلام هراسي، تبعيض عليه مسلمانان و مخالفت هاي کلي آمريکايي ها با تاسيس مساجد و حتي برپايي تظاهرات در نقاط مختلف آمريکا عليه ساخت مساجد در اين کشور شده است.
به عنوان مثال موج تبليغاتي وسيعي در اينترنت عليه اسلام شکل گرفته که مردم آمريکا را از افزايش جمعيت و نفوذ مسلمانان در اين کشور مي ترساند؛ مثلا يکي از اين تبليغات در پايگاه اينترنتي يوتوب نشان مي
دهد که جمعيت مسلمانان در آمريکا از فقط يکصد هزار نفر در سال 1970 ميلادي به نه ميليون نفر در سال 2008 ميلادي افزايش يافته است.
خانم سميه خليفه زن مسلمان آمريکايي که به عنوان مدير مرکز سخنرانان اسلامي اتلانتا در ايالت جورجياي امريکا فعاليت مي کند و تلاش دارد ميان اسلام و ساير اديان و همچنين ميان مسلمانان و شهروندان غيرمسلمان آمريکايي پل دوستي و تفاهم ايجاد کند، در مصاحبه با مجري اين شبکه گفت: تعصبات برانگيخته شده عليه اسلام و مسلمانان در آمريکا بسيار تاسف بار است.
وي افزود: اکنون محافلي در آمريکا تلاش مي کنند تا مسلمانان را اهريمني جلوه دهند؛ با نگاهي به تاريخ آمريکا همين گونه تبعيض ها راعليه گروه هاي ديني و يا نژادي مختلف در ادوار گذشته مشاهده مي کنيم و
متاسفانه به نظر مي آيد اکنون نوبت مسلمانان فرا رسيده که آماج اين نوع حملات تبليغاتي و فضاي نفرت انگيز قرار گيرند.
سميه خليفه افزود: به نظر من اين نحوه برخورد با مسلمانان از طرق مختلف به ما به عنوان شهروندان آمريکايي و همچنين به جامعه اين کشور و بلکه به کليت آمريکا صدمه مي زند و باعث به خطر افتادن منافع ما در سراسر جهان و حتي در داخل آمريکا خواهد شد.
وي در مورد مخالفت ها با تاسيس مسجد در نزديکي محل سابق برج هاي دوقلو گفت: بسيار جالب است که
بدانيد اين پروژه در جنوب منهتن اصولا براي ساخت مسجد نيست بلکه براي ساخت مرکز تجمعات محلي است.
وي افزود: قبلا نيز مساجدي نزديک تر از اين به محل سابق برج هاي دوقلو ساخته شده بوده و مردم در آن نماز مي خوانند.
خليفه تاکيد کرد: آنچه باعث تاسف بسيار است اين است که مخالفان پروژه ياد شده در حقيقت به طور تلويحي القاء مي کنند که همه مسلمانان مسئول وقايع يازدهم سپتامبر بوده اند که به نظر من به هيچ وجه منصفانه
نيست.
وي افزود: نه تنها نوزده نفري که اين حمله را انجام دادند از پرچم اسلام براي پيشبرد مقاصد گروهي خود استفاده کردند بلکه مخالفان ساخت اين مرکز در نيويورک نيز به روشي مشابه دست زده اند زيرا آنان نيز همان نوزده نفر را به عنوان نمايندگان تمامي مسلمانان معرفي مي کنند.
سميه خليفه ادامه داد: ما در مرکزمان در آتلانتا تلاش مي کنيم با روشنفکران آمريکايي مسلمان و غيرمسلمان ارتباط برقرار کنيم و از اين طريق اغلب سوء تفاهم هاي ايجاد شده در رابطه با مسلمانان را با همکاري يکديگر از اذهان عمومي بزداييم.
وي افزود: مرکز ما حتي در فعاليت هاي عام المنفعه مثلا تهيه غذا براي کودکان فقير در مدارس با کليساهاي محلي همکاري مي کند البته در همين پروژه هاي مشترک خيريه است که معتقدان به اديان مختلف از نيات خير مسلمانان و ساير شهروندان خيرخواه آمريکايي آگاه مي شوند.
وي تاکيد کرد: ما بايد بدور از تعصبات و اظهارات منزجر کننده صرفا به يکديگر به عنوان اعضاي خانواده بشري بنگريم و با کمک همديگر آينده اي بهتر را براي همگان به ارمغان آوريم.
کد خبر 5906
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۵:۵۳
سميه خليفه گفت: بسيار جالب است که بدانيد اين پروژه در جنوب منهتن (در منطقه برج هاي دوقلو) اصولا براي ساخت مسجد نيست بلکه براي ساخت مرکز تجمعات محلي است.