کد خبر 590853
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰

بنیان گذار شبکه اجتماعی فیس بوک معتقد است به اشتراک گذاری آنلاین اطلاعات، در نهایت، فراتر از ویدیو و واقعیت مجازی می رود و به جایی می رسد که کاربران، احساسات و افکار خام خود را مستقیما در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند.

 به گزارش مشرق، مارک زوکربرگ در یک جلسه پرسش و پاسخ در این رابطه گفت: «فکر می‌کنم ما به جایی می رسیم که فراتر از واقعیت مجازی است، دنیایی که در آن چیزی بیش از رخدادهای درحال وقوع ثبت می شود، من فکر می کنم به زودی می توانید احساسات، تصورات و افکارتان را در حالت ایده آل و کامل آن ثبت کنید و آن را با تمام دنیا به اشتراک بگذارید.

البته بسیار مهم است که کاربران امکان انجام این کار را به شیوه دلخواه خود داشته باشند و بتوانند افکارشان را مطابق میل خود با سایرین به اشتراک بگذارند.»

گرچه به نظر می رسد فناوری مورد نیاز برای این کار هنوز وجود خارجی ندارد و این ایده بشتر شبیه به داستان های علمی تخیلی است، اما فیس بوک قصد دارد با سرمایه گذاری در این حوزه، گام نخست را بردارد.

این اولین بار نیست که زوکربرگ درباره خواندن فکر صحبت می کند، او سال گذشته تله پاتی را فناوری نهایی برقراری ارتباط بین مردم دانست.

این ایده برای فیس بوک تنها یک تحول دیگر در زمینه به اشتراک گذاری اطلاعات محسوب می‌شود و خط سیر حرکت این شرکت را از اشتراک متن به تصویر، ویدیو، واقعیت مجازی و در نهایت افکار، تکمیل می کند.

اما باید دید دسترسی مستقیم فیس بوک به افکار کاربران با توجه به رسوایی های بسیار زیاد این شرکت در زمینه حریم خصوصی که در طول دهه گذشته به وقوع پیوسته است، از دید آن ها چه معنا و مفهومی دارد.
منبع: ایرنا