کد خبر 591195
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۱

ماه مبارک رمضان که از راه می رسد، مردم هر دیار با آداب و سنت های ویژه و خاصی سعی می کنند، لحظات معنوی آن را دلنشین تر و با حال و هوای مطلوبی سپری کنند. گذشته از معنویت مراسم سحر و افطار، یکی از لذت‌بخش‌ترین قسمت‌های ماه رمضان ، پخت غذاهای سنتی و لذیذ و زینت بخشیدن به سفره‌های افطار است. حلیم بادمجان یک نمونه از غذاهای سنتی است که در بیشتر سفره‌های افطار به چشم می‌خورد. این غذا در اصفهان طرفداران زیادی دارد و به نوعی از ارکان اصلی سفره افطار آنان به شمار می‌رود، چون به دلیل استفاده از گوشت هم بسیار مقوی ست و هم رنگ و بوی دلپذیری به سفره می‌دهد.

{$sepehr_album_41497}