برخی از تحریم های ایران که توسط اتحادیه اروپا در طول دو دهه گذشته اعمال شد برای انگلیس پس از خروج رسمی از این بلوک کاربرد ندارد. انگلیس دیگر پایبند تصمیم ها و دستورالعمل های اتحادیه اروپا از جمله ممنوعیت معامله با سازمان ها و افراد خاص در ایران از جمله سپاه پاسداران شاخه زبده نیروهای مسلح کشور نخواهد بود.
در این گزارش به موضع ایران پس از همه پرسی انگلیس اشاره و گفته شده است که وزارت خارجه ایران اعلام کرد که به تصمیم مردم انگلیس در این همه پرسی ارج می نهد.
وکلای مربور گفتند : آثار تحریم های امریکا بر ایران در ارتباط با انگلیس تغییر نخواهد کرد. یک انگلیس خارج از اتحادیه اروپا کماکان می تواند به طور کلی با ایران معامله تجاری انجام دهد مادام که این معاملات بانک های امریکا را در بر نگیرند.
اما بنا بر این گزارش ، انگلیس نیاز دارد که اهداف خود را در عین مدیریت تجارت به یاد داشته باشد. البته به رابطه با امریکا توجه دارد که در حال تلاش برای برقراری مناسبات با ایران است.
دولت ایران کانون معاملات تجاری خود را صنعت هواپیمایی و بخش انرژی قرار داده است.هرچند امریکا و دیگر کشورهای اروپا می توانند معامله تجاری با ایران انجام دهند ، تجارت انگلیس پس از خروج از اتحادیه اروپا به مراتب آسان تر است چرا که لندن دیگر مقید به بروکسل نیست .
اروپا در کل و انگلیس به طور خاص در جستجوی منابع تامین نفت خام و گاز طبیعی بودند تا بتوانند روسیه را دور بزنند . از سال 2014، ترکیه چندین طرح ارائه داد تا جایگزینی غیر از روسیه برای اروپا بیابد و ایران می تواند یک جایگزین دیگرباشد .