کد خبر 59897
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۷

يك متخصص زنان و زايمان مهمترين راه پيشگيري از زايمان‌هاي زودرس را پيشگيري، مشورت و بررسي قبل از بارداري عنوان كرد.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، در مورد عواملي كه منجر به زايمان زودرس مي‌شود اظهار داشت: ديابت دوران بارداري، فشار خون بالا، حاملگي چند قلو و مشكل در سيستم عروقي مادر منجر به بروز زايمان زودرس مي‌شود.

وي بااشاره به اينكه گاهي ناهنجاري‌هاي رحمي مادرزادي و توده‌هاي رحمي هم مي‌تواند عاملي براي زايمان زودررس باشد افزود: مادراني كه سندرم پلي كيستيك تخمدان يا اختلالات هورموني دارند هم بايد قبل از بارداري درمان شده و سپس اقدام به بارداري كنند چرا كه احتمال بروز زايمان زودرس در اين افراد بالاست.

ميرزايي مهمترين راه پيشگيري از زايمان‌هاي زودرس را پيشگيري، مشورت و بررسي قبل از بارداري عنوان كرد و افزود:در حال حاضر 35 درصد بارداري‌ها ناخواسته است ولي براي بقيه مي‌توان از قبل برنامه‌ريزي كرد.

وي گفت: به عنوان مثال افرادي كه سابقه زايمان زودرس دارند با پيشگيري مي‌توانند جلوي بار دوم را بگيرند. به عنوان مثال مادري كه داراي عفونت‌هاي واژينال است در صورت مراجعه و تشخيص درمان مي‌شود تا هنگام بارداري دچار مشكلي مانند سوراخ شدن كيسه آمونيوتيك، ‌زايمان زودرس يا انتقال عفونت به نوزاد نشود.

پزشك متخصص زنان و زايمان در بخش ديگري بااشاره به اينكه پارگي كيسه آمونيوتيك نيز از دلايل ديگر زايمان زودرس است به خبرنگار فارس توضيح داد: ديابت دوران بارداري، حاملگي‌هاي چندقلويي و همين طور روابط بين پدر و مادر بعد از 34 هفته بارداري مادر عواملي هستند كه در پارگي كيسه آب نقش دارند.البته در مواردي كه مشكلات ديگري هم هست اين روابط ممكن است از ماه‌هاي اوليه هم منع شود.