کد خبر 60207
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۰

جنگنده‌هاي اف 16 (F-16 ) رژيم صهيونيستي امروز پنج‌شنبه مناطق مختلفي از شهر غزه را هدف حملات خود قرار دادند.

به گزارش مشرق به نقل از  ايسنا، به نقل از خبرگزاري شينهوا، شاهدان اعلام كردند زمان كوتاهي پس از پرواز اين جنگنده‌هاي رژيم صهيونيستي بر فراز آسمان اين شهر، صداي دو انفجار مهيب در غرب و شرق شهر غزه به گوش رسيد.

نيروهاي امنيتي اعلام كردند در پي حملات هواپيماهاي رژيم صهيونيستي دو مقر گردان عزالدين قسام (شاخه نظامي جنبش مقاومت حماس)، مورد حمله قرار گرفتند. در اين حملات موشكي هيچ يك از نيروهاي اين گردان دچار آسيب نشدند.

يك سخنگوي ارتش رژيم صهيونيستي چهارشنبه شب مدعي شد حملاتي از سوي شهر غزه به اسرائيل صورت گرفت، اما اين حملات تلفاتي در پي نداشت. تاكنون هيچ فرد يا گروهي مسئوليت اين حملات را برعهده نگرفته است.

از سوي ديگر،هراس صهيونيست‌ها از تصميم فلسطيني‌ها براي بازگشت به سرزمينشان و تکرار رويدادهاي روز "نکبت " و "نکسه"، آنان را به ساخت ديوارفولادي به ارتفاع هشت متر در شمال فلسطين اشغالي و در مناطق هم مرز با سوريه واداشت.

پايگاه اطلاع رساني شبکه العالم گزارش داد "گاي فارون" گزارشگر شبكه دو تلويزيون رژيم صهيونيستي در اين خصوص گفت: "پس از گذشت دو ماه از تظاهرات فلسطيني‌ها در روز نکبت و نکسه، تغيرات بسياري در مناطقي که شاهد تظاهرات گسترده فلسطيني‌ها بود، رخ داد".

وي افزود: "اسرائيل بمنظور پيش گيري از تکرار حوادث روز نکبت و نکسه، ديوار فولادي به ارتفاع هشت متر در مناطق مرزي ميان اسرائيل و سوريه بنا کرد".

فارون خاطرنشان کرد: "اين ديوار شش کيلومتر از منطقه القنيطره و دو کيلومتر از منطقه مجدل شمس را در برمي‌گيرد."

فارون تاکيد کرد: "ارتش اسرائيل در ماه سپتامبر همزمان با تصميم تشکيلات خودگردان براي مطرح کردن موضوع تشکيل کشور مستقل فلسطين در سازمان ملل، بمنظور سرکوب تظاهرات فلسطيني‌ها در اين منطقه حضور مي‌يابد".

سرهنگ "اشکول شوکرون"، فرمانده ارتش رژيم اشغالگر در منطقه جولان اشغالي، در اين خصوص به اين گزارشگر گفت: "ما نيروهاي خود را براي هرگونه شرايط احتمالي آماده کرده‌ايم".

گزارشگر اسرائيل در ادامه افزود: "اسرائيل بمنظور جلوگيري از تکرار حواث روز نکبت و نکسه، و سرکوب تظاهرات فلسطيني‌ها در هنگام اعلام کشور مستقل فلسطين در سپتامبر آينده، اين ديوار فولادي را با سرعت هرچه تمام‌تر در مناطق شمال اسرائيل بنا کرد. ارتش اسرائيل همچنين مناطق وسيعي از مرزهاي اسرائيل با سوريه را مين گذاري کرد".

از سوي ديگر،‌ گزارش سازمان مرکزي آمار فلسطين از رشد 1.4 درصدي جمعيت صهيونيست‌هاي ساکن کرانه باختري در اواخر سال 2010 در مقايسه با سال قبل از آن خبر داد.

اين گزارش جمعيت شهرک نشينان صهيونيست در کرانه باختري در اواخر سال 2010 ميلادي را 518.974 نفر اعلام کرد، در حالي كه اين ميزان در اواخر سال 2009 در حدود 511.739 نفر بود.

در اين گزارش آمده است که جمعيت شهرک نشينان صهيونيست ساکن کرانه باختري طي سال‌هاي 1972 تا 2010 بيش از 40 برابر افزايش يافته است.

به گزارش مرکز اطلاع رساني فلسطين، به نقل از منابع محلي رام الله، در بخش ديگري از اين گزارش آمده است که در اواخر سال 2010 ميلادي، 144 شهرک صهيونيست نشين در کرانه باختري وجود داشت که اکثر آنها يعني 26 مورد در بيت المقدس قرار داشتند و 16 مورد از آنها به اراضي رژيم صهيونيستي ملحق شده‌ بود. 24 مورد از اين شهرها نيز در شهرهاي

رام‌ الله و البيره واقع شده بود.

اين گزارش هم‌چنين تاکيد کرده است که اکثر شهرک نشينان صهيونيست، ساکن بيت المقدس هستند و 51 درصد از جمعيت 262.493 نفري صهيونيست‌هاي ساکن کرانه باختري يعني 196.178 نفر ساکن اين شهر هستند.

البته اين بخش تنها همان جزئي از بيت المقدس است که رژيم صهيونيستي پس از اشغال منطقه کرانه باختري در سال 1967 آنرا به خاک خود ملحق کرد. جمعيت شهرک نشينان صهيونيست در شهرهاي رام الله و البيره نيز به 96.364 نفر، در شهر بيت لحم 56.202 نفر و در شهر سلفيت به 33.159 نفر مي‌رسد و کمترين تعداد شهرک نشينان صهيونيست متعلق به شهر طوباس با 1452 نفر جمعيت است.