به گزارش مشرق، لس آنجلس تایمز در مطلبی نوشت: هنگامی که فاطمه حسینی به عنوان یک نماینده زن جوان ایرانی به مجلس شورای اسلامی راه یافت، به نظر میرسید این نشانه ای از تغییر در کشوری باشد که اکثریت قدرت در آن، در دستان مردان است. این در حالی است که حقوق قابل توجه خانواده حسینی، وی را قربانی انتقادهای جدید کرد.
طی افشاگریها درباره حقوق شرکتهای وابسته به دولت در ایران، ادعا شدهاست صفدر حسینی – پدر فاطمه حسینی و رئیس صندوق ذخیره ارزی ایران – ماهیانه بیش از 23 هزار دلار حقوق دریافت میکند. این مبلغ دهها برابر حقوق کارگران در ایران است. صندوق توسعه ملی ایران – نام دیگر صندوق ذخیره ارزی ایران -- درآمدهای نفتی و پتروشیمی مازاد این کشور را برای توسعه و شرایط اقتصادی اضطراری ذخیره میکند. در پی این افشاگری، حسینی و برخی از همکارانش از سمت خود استعفا کردند.
همچنین هانی میرمحمدعلی – همسر فاطمه حسینی – متهم به سو استفاده از روابط خانوادگی به منظور افتتاح یک صرافی شد.
در ادامه این مطلب ادعا شده است: یک سال پس از امضای توافق هستهای، گزارشهایی از رشد کند اقتصادی ایران در گوشه و کنار به گوش میرسد. با افشاگریهایی مانند این، دولت حسن روحانی – که وعده داده بود این توافق تاریخی به کاهش بیکاری گسترده و رونق صنعتی کمک خواهد کرد – با مشکلاتی روبرو خواهد شد.
در یک نظرسنجی که نتایج آن هفته گذشته منتشر شد، بیش از 75 درصد شرکت کنندگان ایرانی اعلام کردند در 12 ماه گذشته هیچ پیشرفتی در اقتصاد کشور صورت نگرفته است. سال گذشته 63 درصد ایرانیان اعلام کرده بودند با توافق هستهای، اقتصاد به صورتی ملموس بهبود خواهد یافت.
اگرچه فاطمه حسینی به تخلف متهم نشده است، در جلسه ماه گذشته مجلس، زمانی که برای دفاع از پدر و همسرش در آن حاضر شده بود، با انتقادهای شدیدی روبرو شد.
برخی از طرفداران حسن روحانی معتقدند اگر وی درباره اینگونه متحدان خود اقدامی نکند، ممکن است در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده پیروز نشود.