خطيب موقت نمازجمعه تهران با اشاره به قيام ملت‌هاي كشورهاي اسلامي تأكيد كرد: اين حركت‌ها و قدرت‌هايي كه در دنيا به وجود آمده و فرعون‌هاي مصر و غيرمصر را ذليل كرده است به خاطر مطرح شدن مفاهيم قرآن در جوامع اسلامي است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، آيت‌الله امامي كاشاني خطيب امروز نماز عبادي سياسي جمعه تهران با قرائت حديثي از امام زمان(عج) دو مسئله « بيداري جامعه اسلامي» و «اهميت قرآن» را مورد تأكيد قرار داد و ضمن يادآوري سخنان رهبر انقلاب درباره اهميت قرآن اظهار داشت: اگر به مفاهيم قرآن اهميت داده شود مشكلات مسلمان مرتفع مي‌شود.

وي با قرائت بخش هايي از حديث امام عصر(عج) گفت: زماني كه پرچم اسلام علوي و ناب محمدي بالا رفت، اين اسلام ناب بايد قدرتمند شود.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به سازش و خيانت برخي از افراد در امت اسلامي اشاره و خاطرنشان كرد: برخي افراد با غرب سازش كردند و برخي آخوندها را خريدند و يك اسلام بي‌جان را در دنيا روي كار آوردند. بنابراين پرچم اسلام ناب بايد بالا رود و ملت‌هاي مسلمان قدرتمند شوند.

آيت الله امامي كاشاني با تأكيد بر اينكه آداب، حقوق، معارف ناب و شيوه برخورد با دشمنان اسلام كه در قرآن است، هنوز در جوامع اسلامي بيان نشده است، گفت: اين انقلاب اسلامي و امام خميني(ره) بودند كه قرآن را از غبارها و تاريكخانه‌ها بيرون آورده و به دنيا عرضه كردند. امام(ره) به دنبال اين راه بودند و امروز رهبري معظم انقلاب نيز همين راه را ادامه مي‌دهند.

امامي كاشاني با اشاره به قيام ملت‌هاي كشورهاي اسلامي تأكيد كرد: اين حركت‌ها و قدرت‌هايي كه در دنيا به وجود آمده و فرعون‌هاي مصر و غيرمصر را ذليل كرده است به خاطر مطرح شدن مفاهيم قرآن در جوامع اسلامي است و مي‌بينيم كه عزت‌ها و ذلت‌ها پشت سر هم مي‌آيند؛ ذلت‌هاي كفر و ايادي كفر و عزت‌هاي اسلام و ملت‌هاي مسلمان ادامه خواهد داشت تا زمينه‌ براي قيام امام زمان (عج) فراهم شود. بنابراين توجه ما و نسل نو به قرآن بايد به دانشگاه‌ها و مدارس وارد شود تا ملت‌ها و امت‌ اسلامي با درك و عمل به قرآن كريم به جلو حركت كنند.

آيت الله امامي كاشاني همچنين در خطبه‌ اول نماز جمعه امروز تهران با اشاره به فرا رسيدن ماه مبارك رمضان ضمن قرائت آيه‌ «كتب عليكم الصيام لعلكم تتقون»در ابتداي سخنان خود به تبيين پاره‌اي از احكام و فلسفه روزه پرداخت.

وي گفت: روزه فقط خودداري از خوردن وآشاميدن نيست، بلكه براي اين است كه انسان قدرت و ملكه‌اي براي حفظ خود در برابر گناه داشته باشد. نخوردن و نياشاميدن براي اطاعت امر خداست كه رعايت آن حقايقي مانند تقوا را در درون انسان ايجاد مي‌كند.

آيت الله امامي كاشاني با اشاره به حديثي از نبي گرامي اسلام(ص) يادآور شد: پيامبر اسلام(ص) در اين حديث خطاب به ابوذر مي‌فرمايند: "روزه‌دار اگر خيري به مردم نمي‌رساند، نبايد شر هم به آنها برساند"، لذا خلق و اخلاق انسان بايد اين گونه باشد كه مردم از شر دست، زبان و حتي قلم او در امان باشند.

خطيب موقت نماز جمعه تهران ادامه داد: هر كار راهي دارد، براي ورود به هر چيز بايد از راه درست آن وارد شد؛ بنابراين بايد بدانيم كه روزه باب ورود صحيح به عبادت است؛ «الصوم باب العباده» چرا كه فرد روزه دار خود را در برابر لذات نگه مي‌دارد و موجب مي‌شود انسان به سمت كمال بالا رود.

آيت الله امامي كاشاني ادامه داد: «صوم» به معناي آرامش و اعتدال است يعني انسان با روزه داري در مقام اعتدال قرار بگيرد، روزه اينچنين بايد انسان را معتدل كند، زيرا نفس را در برابر دعوتها رام و معتدل مي‌كند.

وي گفت: هواي نفس انسان را به انواع گناهان و اختلافات خانوادگي مي‌اندازد، زندگيها را مضطرب و اموال حرام را به زندگي انسان وارد و انسان را ساقط مي كند لذا روزه دري است به سمت خداوند و نجات از هواهاي نفساني.