موسوی در پاسخ به این پرسش که اخباری منتشر شده مبنی بر اینکه این دیپلماتها قرار است با تعدادی از نظامیان اسرائیلی مبادله شود؟ گفت: اگر چنین چیزی صحت داشته و در جریان باشد، رسانهای شدن جزییات آن به این موضوع لطمه وارد میکند.
در هفته گذشته در برخی از رسانههای خبری بدون ذکر منبعی اعلام شده بود که قرار است دیپلماتهای ایرانی ربوده شده در لبنان با تعدادی از نظامیان ارشد اسرائیلی مورد تبادل قرار گیرند.
چهار دیپلمات ایرانی احمد متوسلیان وابسته نظامی سفارت ایران در بیروت، سید محسن موسوی کاردار سفارت ایران، کاظم اخوان عکاس خبرگزاری ایرنا، تقی رستگار مقدم کارمند سفارت در سال ۱۹۸۲ (در ۱۴ تیرماه سال 1361) هنگام بازگشت از سوریه به پایتخت لبنان، در مسیر طرابلس به بیروت توسط نیروهای فالانژیست به رهبری سمیر جعجع بازداشت میشوند و پس از آن خبری از دیپلماتهای ایرانی بازداشت شده منتشر نمیشود. به علت نزدیکی سیاسی نیروهای فالانژیست با دولت رژیم صهیونیستی، این احتمال وجود دارد که آنها برای دریافت امتیازاتی از رژیم صهیونیستی، دیپلماتهای ایرانی را در اخیتار این رژیم قرار دادهاند، ولی تا کنون هیچ یک از طرفهای دخیل در این ماجرا به بیان واقعیت و توضیحی منطقی از سرنوشت این دیپلماتها اقدام نکردهاند.
حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اوایل خرداد ۱۳۹۵ خبر داد که احمد متوسلیان و دیپلماتهای ربوده شده ایرانی زندهاند و در اسارت اسرائیل هستند.
چندی پیش وزارت امور خارجه کشورمان نیز در بیانیهای به طور مجدد پیشنهاد قبلی خود مبنی بر تشکیل یک کمیته حقیقتیاب بینالمللی برای روشن شدن ابعاد این حادثه را مورد تاکید قرار داد.