این روزها سپک تاکرا روند نزولی را طی می کند و تحولی نیز از سوی فدراسیون انجمن های ورزشی صورت نمی گیرد که این بر شدت نگرانی ها فزوده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، "تيم ملي سپك‌تاكراي ايران با قرار گرفتن در ميان دوازده تيم برتر جهان، مجوز حضور در رقابت‌هاي سوپر سري را كسب كرد." اين خبري بود كه روي خروجي برخي سايت‌ها قرار گرفت تا علاقمندان به اين رشته از آخرين اخبار تيم ملي كه با پنج بازيكن و هشت همراه به مالزي سفر كرده بود، باخبر شوند. البته در گزارش قبلی خودمان درباره این موضوع نوشتیم و برخی ناگفته ها عنوان شد تا افکار عمومی در جریان واقعیت های پشت پرده قرار بگیرند.
 اين اولين سفر بين‌المللي تيم ملي سپك‌تاكرا در سال جديد و با مربي مالزيايي‌اش بود كه رهاورد آن سه شكست و يك پيروزي بود. دير زماني از ورود این رشته به خانواده ورزش ايران نمي‌گذرد؛ ‌اما در اين مدت كوتاه توانست جايگاه ويژه‌اي براي خود كسب كند.
 اما در سال 88 و پس از استعفاي رئیس آن، سپك‌تاكرا مسئول جديدي به خود ديد. سهراب آزاد كه تا پيش از اين، مسئول برپايي نمايشگاه‌هاي پوشاك در ورزشگاه‌ها و سالن‌هاي ورزشي استان تهران بود. وی با فراست رياست وقت فدراسيون ورزش‌هاي همگاني (عزالدین حيدري) به عنوان رئيس جديد انجمن مشغول به كار شد؛ البته برخی از روابط حیدری با وی در دوران برگزاری همین نمایشگاه های پوشاک می گویند که در جای خود، قابلیت بررسی بیشتری دارد که در آینده به آن خواهیم پرداخت.
پس از این، انجمن سپک تاکرا با تصمیم سعیدلو (رئیس وقت سازمان تربیت بدنی) از فدراسیون همگانی جدا شد و به فدراسیون تازه تاسیس انجمن های ورزشی رسید که ریاستش برعهده علیپور بود؛ اما همانگونه که انتظار می رفت، وی مرد تحول و ارتقا نبود.
 فردی که اکنون ریاست سپک تاکرا را برعهده دارد، در دو سال حضور در راس اين رشته، نه‌تنها نتوانست روند رو به رشد اين رشته را ادامه دهد؛ بلكه باعث شد تا تيم ملي در مسابقات بين‌المللي تبديل به زنگ تفريح حریفان شود.
اين تيم سال گذشته و در مسابقات جهاني تايلند با شكست برابر حريفان، از جمع 5 تيم برتر جهان به دسته پايين‌تر سقوط كرد و حالا هم در جام‌جهاني با اينكه گفته مي‌شود بين 12 تيم برتر قرار گرفت؛ اما نتايج ضعیفی كسب كرد که نشان از سیر سقوطی این رشته دارد.
سپک تاکرا در اين دو سال محدود به تعدادي جوان كم‌تجربه و مربيانی شده که پای ثابت تمامی سفرهای خارجی هستند. حتی اخباری وجود دارد مبنی بر تصمیم گیری آنها برای تیم ملی بانوان که جای تاسف دارد.
به تازگي رئيس انجمن كه گويا دوستي نزديكي با برخی مربيان فوتبال دارد، حميد درخشان مربي سابق تيم شهرداري تبريز را به عنوان يكي از اعضاي هيئت ‌رئيسه منصوب کرده که هنوز دلیل آن مشخص نیست. البته هنگامی این شگفتی بیشتر می شود که بدانیم براساس براساس قوانين فدراسيون‌هاي آماتوري، انجمن نمي‌تواند هيات‌ رئيسه داشته باشد. اکنون باید پرسید، وی در این میزان نیز آگاهی به قوانین ندارد؟
روند حرکتی سپک تاکرا و واقعیت های فدراسیون انجمن های ورزشی ما را به این نقطه می رساند که باید منتظر تحولاتی اساسی تر از سوی وزیر جدید در این مجموعه ها باشیم چرا که سابقه و عملکرد نشان می دهد که از آزمون پس داده ها نمی توان انتظار تحولی در این مجموعه ها داشت.