کد خبر 618913
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵

رئیس انجمن تولیدکنندگان صنایع غذایی خراسان‌رضوی گفت: گران شدن شکر در برخی صنایع غذایی مانند کمپوت و یا کیک کلوچه سبب شد تمام سود تولیدکنندگان از بین برود.

به گزارش مشرق، محمد استادی  اظهار داشت: در نظر بگیرید که حدود 30 درصد از مواد اولیه محصولاتی مانند کمپوت را شکر تشکیل می‌دهد و با افزایش 50 درصدی قیمت آن، بهای تمام شده تولیدات حدود 15 درصد بالا می‌رود؛ حال اینکه حاشیه سود محصولات غذایی به این اندازه نیست.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر گران شدن شکر سبب شد واحدهایی که فعالیت خود را ادامه دهند در واقع سود سربه‌سری داشته و تنها توانستند هزینه‌های خود را تأمین کردند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان صنایع غذایی خراسان رضوی با اشاره به اقدامات انجام شده برای تعادل دادن به قیمت شکر در بازار، خاطرنشان کرد: هم اکنون قیمت شکر از 3700 تومان به ازای هر کیلو به 3100 تومان رسیده اما هنوز با قیمت متعارف فاصله داشته و باید اقدامات مورد نیاز برای کاهش بیشتر قیمت انجام شود.

استادی ادامه داد: البته باید در نظر داشت که تنش‌های ابتدایی موضوع شکر هم اکنون از بین رفته و حواله‌های افرادی که از بورس خرید داشته‌اند نیز بنا است به زودی پرداخت شود.
منبع: تسنیم