به گزارش مشرق، اصغر رشنو ـ مسؤول ادارهي ميراث فرهنگي و گردشگري شهرستان اسلامآباد غرب ـ درپي اين خبر به ايسنا توضيح داد: «قير منصوري» منطقهاي در شهرستان اسلامآباد غرب است که بقاياي آثار تاريخي بسياري از اوايل دورهي اسلامي در آنجا وجود دارد.
او ادامه داد: در کنار اين شهر تاريخي، يک چشمهي آب روان وجود دارد که پس از بههم پيوستن چشمههاي اطراف، به رودخانهي سيمره در استان ايلام وارد ميشود. اين منطقه همچنين کوهستاني مرتفع دارد که تا پيش از ساخت جادهي ايلام ـ حميل از نظر زيستمحيطي منطقهاي بکر براي زيست موجودات مختلف بود.
رشنو بيان کرد: با توجه به اينکه در اين منطقه، آبهاي روان وجود دارد، احتمال زيستن موجودات مختلف در آنجا نيز وجود دارد. بنابراين ما نميتوانيم اين ادعا را که در اين منطقه موجوداتي عجيبالخلقه وجود دارند، تکذيب کنيم؛ اما در اين خبرها آمده است که يابندگان اين موجودات، آنها را به ادارهي ميراث فرهنگي اسلامآباد غرب تحويل دادهاند که اعلام ميکنيم، چنين چيزي کذب است و هيچ موجود عجيبالخلقهاي به اين اداره تحويل داده نشده است.
مسؤول ادارهي ميراث فرهنگي و گردشگري شهرستان اسلامآباد غرب گفت: از آنجا که اين شهر تاريخي در فهرست آثار ملي ثبت شده و جزو محدودههاي تحت حفاظت اين اداره است، به محض اطلاع يافتن از اين موضوع، با همراهي دهيار روستاي منصوري و بخشدار حميل به محدودهي باستاني «قير منصوري» وارد شديم و تمام منطقه را بررسي کرديم، اما به هيچ حفاري غيرمجازي برخورد نکرديم.
او افزود: بررسيها و پيگيريهاي ما دربارهي وجود موجودات عجيبالخلقه در اين منطقه همچنان ادامه دارد و قرار است، يك گروه مجهز با تجهيزات ويژه، کل منطقه را براي يافتن اين موجودات بررسي كند.